Ud­vik­lings­direk­tør til en af sund­hedssektorens største vikarud­by­dere

Vil du lægge strategien for helt nye udviklingsprojekter, så vi har de bedste vilkår for at skabe nye, spændende jobs til vores vikarer? Og har du lyst til at blive en del af en virksomhed, der altid har nærhed og kvalitet i fokus?

  • ”Her får du en unik mulighed for at gøre en reel forskel i en organisation. Og det er dig, der løber med stafetten og skaber stier på ubetrådt land, når du lægger strategien for nye tilbud til sundhedssektoren,” fortæller administrerende direktør Dorte Thomsen.

SOS VIKAR – en ejerledet virksomhed med hjertet på rette sted

Hos SOS VIKAR tilbyder vi uddannede, kompetente vikarer til sundhedssektoren og private borgere i hele Danmark. Vores kunder ved, at når de bestiller en afløser hos os, så får de en veloplagt og professionel medarbejder ind ad døren.

Vores motto er, at vi har hjertet på rette sted. For os betyder det, at vi behandler hinanden ordentligt og med respekt og omsorg – fra ledelsen til vores vikarer og fra vikarerne til deres borgere og patienter. Ingen er for fine til at give en hånd med – vi tænker og handler som et hold.

Skab strategien og få den til at leve

Hos SOS VIKAR satser vi på udviklingen af nye ydelser, der kan fungere som supplement til vores nuværende forretningsområder. Derfor søger vi en strategisk stærk person, som kan hjælpe os med at udvikle nye tilbud til sundhedssektoren.

Som udviklingsdirektør bliver du en del af direktionen og får din daglige gang på vores kontor i Næstved. Du sparrer tæt med de 2 øvrige direktionsmedlemmer, og sammen deler I ledelsesansvaret for vores 30 medarbejdere. Her er kort fra idé til handling, når du skaber og leder udviklingsprojekter inden for afstemte rammer i forhold til budget og logistik.

Mere specifikt står du i spidsen for at:

  • udarbejde strategien for udviklingen af værdiskabende tilbud, primært til det private marked
  • lede de nye projekter og integrere dem i den eksisterende forretning
  • bidrage til udviklingen og driften af den eksisterende forretning, der primært beskæftiger sig med det offentlige segment.

Vi har ikke opskriften – det har du. Derfor former du i høj grad selv din hverdag og sætter scenen for, hvordan strategien skal lægges – ud fra klare mål, som du opstiller.

Du er strategisk stærkt funderet og vækker tillid hos vores medarbejdere

Vi forestiller os, at du er kommercielt uddannet. Men det vigtigste er, at du tænker og handler forretningsorienteret, samtidig med, at du udøver en involverende lederstil. For du er altid parat til at lytte til dine medarbejderes tanker og input, så de føler sig hørt og set. Og så er du selvfølgelig også en inkarneret teamplayer, som vægter fællesskabet højt.

Derudover er det et krav, at du:

  • har ledelseserfaring, gerne fra en transaktionstung servicevirksomhed
  • tænker strategisk og har erfaring med strategiarbejde og styring af udviklingsaktiviteter.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med afsætning af serviceprodukter til privatmarkedet.

Er det dig, vi står og mangler?

Så send dit CV og din ansøgning til ansogning@sosvikar.dk allerede nu, da vi behandler ansøgninger løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte administrerende direktør Dorte Thomsen på tlf. 55 77 82 08 eller e-mail dt@sosvikar.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job

SOS VIKAR A/S
Publiceret: 19 November 2021

Arbejdssted

Næstved