Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

R&D Director til medico-udstyr

Kunne du tænke dig et job, hvor du gør en forskel for mennesker over hele verden, hvis liv er påvirket af tarmsygdomme?

Qufora er førende inden for design og innovation, og vi ønsker at give brugere af vores produkter en nemmere hverdag og højere livskvalitet.

”Som chef for udviklingsafdelingen kommer du med på rejsen med at lave brugervenlige, æstetiske designs, som vi håber, kan udrydde tabuet omkring tarmproblemer,” fortæller CEO Lena Ehmsen Lachenheim.

Velkommen til Qufora

Vi er en international medico-virksomhed med hovedkontor i Allerød og datterselskaber og distributører på globalt plan.

Du kommer til at indgå i en banebrydende virksomhed med 70 medarbejdere, hvor vi innoverer løsninger, der sætter nye standarder og gør toiletrutiner så ubesværede og naturlige som muligt for brugere med kroniske tarmsygdomme.

Og vores mission? At hjælpe vores brugere med at leve et bedre liv.

Få mere at vide om os på vores hjemmeside.

Du sætter retningen, mens du styrer projekter, ressourcer og udvikling

Som R&D director er det dig, som sikrer innovationshøjde, fremdrift og konsistent kommunikation mellem alle interessenter igennem hele stage-gate-processen. Vores value proposition og roadmap er ambitiøse, og vi har et strategisk formål om at bringe signifikante innovationer på markedet med et stærkt design-DNA.

I samarbejde med dit team på 10 erfarne udvikler- og ingeniørprofiler plus praktikanter, lærlinge og studentermedhjælpere samt et hold af eksterne konsulenter skaber du succesen. Hertil er du projektansvarlig og skaber fremdriften på produkterne, når du:

  • driver projekter fra pre-project-stadiet til produktudvikling og lancering og allokerer ressourcer hertil – du får organisationen til at arbejde effektivt med kvalitet for øje
  • håndterer eksterne produktionspartnere og sikrer, at alt dokumentation er på plads – vi har produktionssites på internationalt plan
  • implementerer processer og kommercielle business cases fra vores roadmap, som vi opdaterer jævnligt i samarbejde med Marketing
  • beskytter vores produkt-pipeline ved at sikre stærke patenter
  • identificerer og plejer samarbejdet med leverandører samt udformer kontrakter.

Herudover bliver du en del af vores danske lederteam på 7, ligesom du har 20-30 rejsedage om året, hvor du deltager i messer, undersøger nye teknologier og besøger vores datterselskaber i hhv. Tyskland, Holland, Italien og England.

Vil du være med til at gøre en forskel?

Hos Qufora betyder proof-of-concept meget, og vi er derfor stolte vindere af Reddot-prisen 2021, ligesom vi også lige er blevet kåret som Gazelle-vinder.

”Du får altså en bred rolle, hvor du både sætter retningen og bliver lyttet til – og får mulighed for at se den forskel, vores innovative og prisvindende produkter skaber for vores brugere,” slutter Lena.

Erfaren R&D-profil med stærke projektlederegenskaber

Som person er du struktureret og analytisk i dine arbejdsmetoder, ligesom du har stærke stakeholder management-evner, da du er vant til at samarbejde på tværs af funktioner og kompetencer – både internt og eksternt.

Herudover forestiller vi os, at du:

  • har en relevant kandidatgrad, fx inden for bioteknologi eller som ingeniør
  • har flere års erfaring fra en lignende rolle fra et udviklingshus i medico-branchen
  • har flere succesfulde projektløsninger bag dig samt stærke personalelederegenskaber
  • har erfaring med at arbejde i et agilt miljø og finde løsninger på udfordringer
  • taler og skriver dansk og engelsk.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mette Markussen på  72 45 91 47.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Mette Markussen
Tlf.: +45 7245 9147
Mail: mma@jobindex.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S søger for Qufora A/S
Publiceret: 20. december 2021

Arbejdssted

Allerød