Design Ingeniør – To ledige stil­lin­ger i vores ”Order En­gi­ne­e­ring” afdeling i Holme

Hos Johnson Controls i Aarhus søger vi nu to alsidige teknikere, som til egne ordreprojekter, skal være ansvarlige for udarbejdelse af den tekniske dokumentation som styklister, manualer, 3D samlingstegninger, undertegninger, etc.

Hvad du vil lave

Hos Johnson Controls udvikler og designer vi industrielle køleanlæg og varmepumper til en bred kundekreds på tværs af alle industrisegmenter inden for fødevarebranchen, marine-, proces- og medicinalindustrien samt til installation i varehuse og datacentre. I afdelingen Order Engineering er vi ansvarlig for udarbejdelse af teknisk dokumentation til vores kunder og vores produktion i Aarhus, i henhold til, de ønskede krav som produktionen og vores kunder ønsker.

Du vil indgå i et dynamisk team på otte medarbejdere, som arbejder tæt sammen, for i fællesskab at nå i mål med vores tekniske dokumentation. Du vil selv have ansvaret for at gennemføre ordrer og derfor vil du løbende have kontakt til vores kunder samt være en del af teamet når dine ordrer er i produktionen.

Hvordan du vil gøre det

  • Udarbejdelse af teknisk standard og non-standard dokumentationsgrundlag til produktion og kunder
  • Agere kontaktperson for dine kunder på tekniske løsninger, og du vil yde support til vores produktions-, indkøbs- og vores planlægningsafdelinger
  • Samarbejde med vores CAD designere på udarbejdelsen af tegningsgrundlag og du vil følge op på projekter i vores produktion og End-of-Line testcenter
  • Deltage i og udføre vedligeholdelsesopgaver i Order Engineering (samt forbedring af disse), samt deltage i møder i produktionen sammen med produktionspersonalet.

Hvem vi leder efter

  • Kommunikerer ubesværet på både dansk og engelsk
  • Trives i et team, hvor samarbejde og vidensdeling er en selvfølge for dig – men du nyder også at arbejde selvstændigt, hvor frihed under ansvar er naturligt
  • Er ansvarsbevidst og en konstruktiv holdspiller, der ser løsninger frem for forhindringer
  • Håndværksmæssig baggrund inden for lignede industri og/eller erfaring med CAD programmer er en fordel, men ikke et krav

Vi søger to kandidater. Vi ser at den ene Design Ingeniør (1) er en mere erfaren kandidat, hvor arbejdet kommer at blive lidt mere teknisk tungt. Denne profil må gerne være uddannet maskinmester, maskintekniker, teknisk designer eller lignende.

Den anden Design Ingeniør (2) vil arbejde med mindre teknisk tunge opgaver, men derimod mere med standardiseret og rutinepræget arbejde. Din uddannelse er mindre vigtig, men vi ser meget gerne at du har værkstedserfaring. Notere gerne i din ansøgning hvilken af de to roller du ser dig selv i. 

Så hvis du vil blive en del af en global og innovativ organisation, som arbejder mod en mere sikker, komfortabel og bæredygtig verden, og hvor der er rige udviklings- og karrieremuligheder – Så send os din ansøgning! Ansøgningerne behandles i takt med, at vi modtager dem. Hvis du ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lead Engineer, Jesper Daugaard Thorsøe, på tlf. +45 29227245.

Gem job

Johnson Controls
Publiceret: 25. november 2021

Arbejdssted

Aarhus