Associate Manager

Er dit naturlige ledelsesfokus rettet mod teams, resultater og trivsel?

Brænder du for ledelse og produktion i stor skala? Har du lyst til at spille en afgørende rolle i at sikre, at fabrikkens rensningsprocesser kører optimalt og at dine medarbejdere udvikles?

Så er du måske den nye Associate Manager i Novozymes største rensningsfabrik i Kalundborg.

Du vil få ansvaret for ca. 20 medarbejdere fordelt på teknikere og operatører. Produktionen kører i 3-holdsskift, alle ugens 7 dage. Du skal med din synlige lederstil sikre, at alle 3 skift kører optimalt, også når du ikke er der.

Du vil, som en del af ledelsesteamet i fabrikken, have ansvaret for drift og udvikling af den daglige produktion. Novozymes enzymer anvendes i bl.a. fødevarer, hvorfor vi naturligvis arbejder under tilhørende GMP-krav.

Faglige kvalifikationer

  • Relevant baggrund i form af en uddannelse som ingeniør e.l. gerne med hands-on erfaring inden for produktion.
  • Minimum 3- til 5 års erfaring med ledelse.
  • Erfaringer fra fødevareindustri inkl. tilhørende krav til dokumentation og compliance, vil absolut være en fordel.
  • Erfaring i brugen af LEAN-værktøjer
  • Behersker dansk og engelsk. Både skrift og tale.

Din profil

Som person har du en stor passion for god ledelse, forbedringer og resultater, med afsæt i grundige analyser.

Du holder af at motivere dine medarbejdere og uddelegerer, så opgaverne løses hurtigt, sikkert og effektivt.

Du sætter klare rammer og gør dine medarbejdere i stand til, at tage ansvar og initiativ til at løse hverdagens udfordringer på egen hånd.

Du er god til at give og modtage konstruktiv feedback, du kan klart udtrykke dine forventninger, lave forpligtende aftaler og følge op på at de overholdes.

Du har evnen til at kommunikere med alle typer medarbejdere og kollegaer og holde den positive tone, selv under stort pres.

Du er ambitiøs på forretningen- og dine medarbejderes vegne. Du stræber efter, at udvikle både medarbejdere og forretningen, gennem et tæt samarbejde mellem operatører, teknikere og procesingeniører.

Udfordringer møder du med fokus på resultater og innovative løsninger og med et “det vi lærte i går, gør os bedre i dag” mindset.

Novozymes tilbyder

Novozymes er stolte over at være en arbejdsgiver, der fremmer lige muligheder og positiv særbehandling. Alle ansættelsesbeslutninger er baseret på forretningsbehov uden hensyn til race, farve, etnicitet, religion, køn, kønsidentitet eller -udtryk, seksuel orientering, national oprindelse, genetik, alder eller handicap.

I området er der en sund værdibaseret kultur, hvor høj faglighed, udvikling og resultater er i fokus. I organisationen er tillid, ligestilling, omstillingsparathed og humor nøgleord. Og det en selvfølgelighed, at der bliver fokuseret på din udvikling, blandt andet med coaching og sparring fra nærmeste leder og kollegaer, men også i form af relevant uddannelse.

Derudover tilbydes

  • Konkurrencedygtig lønpakke.
  • Bonusordning.
  • Rigtig god pensionsordning.
  • Helbredssikring.

Ansøgning og information

Ret eventuelle spørgsmål til Trusted Advisor Lars Rohde Innergy på mail
rohde@ingy.dk. Du ansøger stillingen ved at klikke "Ansøg her" nedenfor.

Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt. Der afholdes interview og præsentationer af egnede kandidater løbende.


Om Novozymes

Novozymes er verdens førende inden for biologiske løsninger. Sammen med kunder, partnere og det globale samfund forbedrer Novozymes industriel produktion og bidrager til at bevare naturens ressourcer og skabe bedre levevilkår. Novozymes er verdens største leverandør af enzymer og mikrobiel teknologi.
Med deres bio innovation kan man eksempelvis muliggøre højere høstudbytter i landbruget, tøj vask ved lavere temperaturer, energibesparelser i fremstillingsprocesser, fornybare brændstoffer og mange andre fremskridt, som vi har brug for både i dag og i fremtiden. Hos Novozymes kalder de det Rethink Tomorrow. Se mere om virksomheden www.novozymes.com.

Gem job

Innergy Factory v/Lars Rohde søger for Novozymes A/S
Publiceret: 27 December 2021

Arbejdssted

Kalundborg