Regnskab­schef

Til vores regnskabsafdeling søger vi en regnskabschef. Afdelingen består af 2,5 medarbejder, hvor du vil være den ene.

Regnskabschefens opgaver består i at bistå den daglige bogføring, momsregnskab, afregning af forsikringsafgift til staten, afregning til agenter og forsikringsselskaber, lønbehandling, klargøring af indberetninger til Finanstilsynet, budgetopfølgning og klargøring af regnskabet til revisor ved årsafslutningen. Som en del af opgaverne skal du i samarbejde med direktøren udvikle og forbedre virksomhedens budgetopfølgning og statistiske rapportering. Vi bruger Navision som økonomisystem og er i gang med implementeringen af seneste version i samarbejde med vores IT folk i Hamborg.

Vi er et forsikringsagentur som er specialiseret i forsikringer til ejere af lystfartøjer og har været på det danske marked siden 1994 med kontoret i Skive. Vores salgsområde er Danmark, Grønland og Norge, hvor vi også har et kontor i Oslo. Vi er 24 medarbejdere fordelt på 4 lokationer, Skive, Oslo, Stockholm og København, hvoraf 19 er i Skive. Vi er en del af en Europæisk koncern med vores hovedkontor i Hamborg. Koncernsproget er engelsk, så det forventes at du har højt niveau i engelsk både i skrift og tale. Kandidaten vi søger forventes at have et teoretisk niveau på HD R eller lignende.

Ansøgningen kan sendes til Managing Director Gert Toft, e-mail gtoft@pantaenius.com eller adressen Østerbro 11, Postboks 110, 7800 Skive.

Gem job

Pantaenius A/S
Publiceret: 23 December 2021

Arbejdssted

Skive