Direktør – ejerleder

Medejer - Direktør/Daglig leder med ønske om ejerskab

Til mindre produktionsvirksomhed med 7-10 medarbejdere indenfor industrilakering søges en direktør/daglig leder, med ønsket om at blive ejerleder. Du skal have ambitioner om, at overtage virksomheden i et generationsskifte.

Virksomheden er veldrevet og beliggende i den sydlige del af Jylland, hvor den gennem mange år har beskæftiget sig med industriel lakering og overfladebehandling.

Som kommende direktør/ejerleder er det væsentligt, at du besidder

  • godt købmandskab – med evnen til at skabe og bevare langsigtede relationer
  • teknisk indsigt – med forståelse for driftens gennemførelse og planlagt vedligeholdelse
  • økonomisk sans – med forståelse af indtægter skabes gennem salget og omkostningsstyring
  • lederegenskaber – med balance mellem uddelegering af ansvar, coaching og opfølgning
  • engagement – med viljen til at gå foran i driften, herunder salget, indkøbet, den daglige produktion og vedligeholdelse, samt ledelsen af medarbejderne

Der er et udviklingspotentiale i såvel virksomheden, som i markedet. Dette potentiale kan umiddelbart realiseres for øget vækst og indtjening med den rette m/k.

Virksomheden er ikke stor, men har gennem mange år haft en særdeles attraktivt indtjening, der gør, at indehaveren nu ønsker at trække sig tilbage for et generationsskifte med den nye ejerleder.

Virksomheden er i dag selvfinansierende, men der er naturligt nok krav om et eget kapitalindskud. Med den nuværende ejers positive deltagelse, vil det være muligt at rejse den nødvendige kapital for generationsskiftets fulde gennemførelse. Så der kan ske en overdragelse indenfor få år. Hvis ikke den nye direktør vælger at købe virksomheden ved sin tiltræden.

Har ovenstående din interesse, er du velkommen til at sende en kort beskrivelse af hvorfor du er interesseret, samt dit CV. Fremsendelse kan skevia ansøgningsknappen "Søg jobbet online" nedenfor. Mindminders deltager i rekrutteringsprocessen.

Du er også velkommen til at henvende dig til Jens Bollerup på jens@mindminders.dk mob. 21425011 eller Anja Schmidt på anja@mindminders.dk, der medvirker ved rekrutteringen.

Gem job

MindMinders ApS søger for kunde
Publiceret: 28. januar 2022

Arbejdssted