Pro­jektleder

Dansk Håndbold Forbund søger en erfaren projektleder, der kan sikre, at vi når i mål med en ny politisk struktur i forbundet. Stillingen er tidsbegrænset til to år.

Som projektleder er det din opgave at lede processen mod en ny struktur, og gennem et tillidsfuldt samarbejde med medarbejdere, politikere, regioner og kredse på tværs af forbundet skal du sikre, at der bliver tegnet et nyt håndboldlandskort, hvor Danmark er inddelt i et forbund og et antal regioner. Du skal stå for processen fra start til implementering, men starter dog ikke helt på bar bund, idet der er lavet et grundigt forarbejde, som du skal bygge ovenpå.

Hvem er du?

Da en af kerneopgaverne er at få skabt en ny struktur, som alle er glade for, er det helt essentielt for at lykkes, at du har sort bælte i samarbejde og derfor formår at navigere i et bredt interessentfelt, som både består af politikere og ansatte. Derfor forventer vi, at du har god situationsfornemmelse og kan tale med alle. Du er fortrolig med sparring, og du har samtidig den sociale og professionelle erfaring med at drive større og ambitiøse projekter og processer, hvor mange interessenter skal inddrages og høres.

Det er ikke så vigtigt, hvilken uddannelse du har, men vi lægger vægt på, at du er en erfaren projektleder. Du har derfor stor erfaring inden for projektstyring og er god til deadlines. Måske har du også erfaring med ledelse, som du forstår at sætte i spil.

Foruden de projektledelsesmæssige kompetencer forventer vi, at du har et vist kendskab til idrætsverdenen, Foreningsdanmark og særligt håndbolden. Du skal også helst have kendskab til en politisk styret organisation, herunder samspillet mellem politikere og frivillige. Samtidig er det en fordel, hvis du er godt inde i idrætslige samfundstendenser og idrættens position i kommunalt og regionalt regi. Vi søger en projektleder, der kan bruge viden og evidens inden for relevante områder til at skabe holdbare løsninger.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er et empatisk, socialt og humoristisk menneske, der kan kommunikere med alle
  • indgår i samarbejder med tillid, anerkendelse og respekt for andres holdninger og gode arbejde
  • formår at samle holdninger, men samtidig også på en sympatisk måde kan sætte foden ned og trække en streg i sandet
  • er en erfaren projektleder, der kan få det bedste ud af mange forskellige typer af medarbejdere og ledere
  • har viden om håndboldmiljøet, Foreningsdanmark og samfundstendenser af relevans for idrættens udbredelse
  • kan tænke analytisk, strategisk og taktisk, når der er brug for det, men samtidig har forståelse for, at vejen til målet ikke altid er snorlige.

Løn og ansættelsesvilkår

Projektlederen refererer til direktøren. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge eksklusive frokost. I perioder kan arbejdstiden overstige 37 timer væsentligt, hvilket afspejles i den aftalte løn. Dansk Håndbold Forbund ligger i Brøndby, men du har mulighed for at arbejde fra alle kontorer rundt i landet. Der bliver også mulighed for, at du kan arbejde fra din egen adresse. Det vil være en fordel, at du har kørekort og bil til rådighed.

Der vil også være mulighed for en ansættelse på konsulentlignende vilkår.

Vi forventer, at du kan starte 1. marts.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Henrik M. Jacobsen 28 11 60 60 eller hmj@dhf.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning med cv i ét dokument til DHF-Job@dhf.dk senest fredag d. 21. januar 2022. Vi holder samtaler i uge 4. Skriv ’Projektleder’ i emnefeltet.


Hvem er vi?

Dansk Håndbold Forbund er håndboldens specialforbund, der huser ca. 700 foreninger med 100.000 medlemmer. Vi repræsenterer en idræt med mere end 100 år på bagen, der gennem årtier har sat sin præg på den danske idrætskultur. Vi er også et forbund, der gennem en længere årrække har mistet medlemmer, derfor arbejder vi hele tiden på at fremtidssikre vores idræt, så den passer ind i et moderne samfund.

I administrationen i Brøndby er vi ca. 40 engagerede og hyggelige kolleger, der dagligt arbejder for at sikre de bedst mulige forhold i og omkring håndbolden. Det gør vi sammen med vores 12 konsulenter, der arbejder ude omkring i Håndbolddanmark, og i tæt samarbejde med vores distriktsforbund, kredse og politisk valgte rundt omkring i hele Danmark.

Herudover har vi distriktsforbundene Jysk Håndbold Forbund, der yderligere er inddelt i 8 kredse, Fyns Håndbold Forbund samt Håndbold Region Øst. Disse enheder er betjent via 6 administrationer med hvert sit kontor, hvor der også sidder en række engagerede kolleger.

Gem job

DANSK HÅNDBOLD FORBUND
Publiceret: 5 January 2022

Arbejdssted