Salgsin­ge­ni­ør/Account Manager med teknisk for­stå­el­se

Vi søger en social og drevet salgsingeniør til vores danske division inden for områderne silikone, lim og smøremidler. Som sælger hos Tribotec får du tilbudt et spændende job med både frihed, stort ansvar og en hverdag, der ser anderledes ud fra dag til dag. Du vil blive en del af et velkendt team, alle help-at-hand attitude, vi arbejder i en konkurrence præget branche hvor vi alle arbejder mod vores samlede mål. Tribotec har i dag kunder inden for en lang række producerende virksomheder i Sverige og Danmark. Vi opererer i flere brancher som bilindustrien, energi, marine og elektronik. Vores fokus er på, at levere skræddersyede og bæredygtige kundeløsninger med kvalitet og miljø i fokus.

Hvem er du?

Du kan lide at arbejde med salg, er målrettet og god til at skabe langsigtede forretningsforbindelser. Arbejdet indebærer en høj grad af selvplanlægning og frihed under ansvar. Vi vil gerne have, at du med succes har arbejdet med opsøgende salg og har en god teknisk forståelse og mestrer dansk og engelsk i tale og skrift.

Om jobbet:  

  • Aktiv salgsbehandling af nye og eksisterende kunder
  • Vær ansvarlig for at kortlægge nye forretningsmuligheder
  • Ansvar for at skabe vækst i distriktet
  • Budget- og resultatansvar for distriktet

Meget af silikonesalget handler om at fungere som problemløsere, at du sammen med kunden løser problemer som forbedring af fugtbeskyttelsen for elektroniske produkter, omdirigering af varme fra elektroniske komponenter, udskiftning af kundens eksisterende produkter med arbejdsmiljøvenlige alternativer. Du vil blive involveret gennem hele projektcyklussen, fra starten, hvor du starter projektet til slutningen, hvor du implementerer løsningen. 

Beliggenhed: Danmark  

Du får hele Danmark som arbejdsområde. Det optimale vil være du er bosat i midtjylland, men det er ikke et krav
Arbejdet foregår fra hjemmekontor. Du skal forvente ca. 30 overnatninger pr. år.

Jag ser ett väldigt starkt familjärt team som har roligt, jobbar för varandra och brinner för att skapa nöjda kunder inom våra områden rostskydd, silikon, lim och smörjmedel. Nu vill vi skapa tillväxt i Danmark och söker en driven och självständig teamplayer.  

- Niclas Arnell, VD Tribotec 

Vi tilbyder:

Du kommer til et rigtig godt team med en fantastisk atmosfære, hvor vi hjælper hinanden og har det sjovt på arbejdet. Du kommer til at arbejde med meget stærke mærker inden for silikone, lim och smøremidler, og vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår med en fast løn med en bonusmulighed. Vi tilbyder dig solid produkttræning og tilbyder løbende videreuddannelse på hovedkontoret i Mölnlycke i Sverige og hos vores udenlandske leverandører.

Har du  spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores administrerende direktør Niclas Arnell på tlf. +46 730 22 03 31 eller mail niclas.arnell@tribotec.se. Valg og interviews er i gang, så ansøg så hurtigt som muligt via applikationsknappen.

Tribotec AB, med hovedkontor i Mölnlycke uden for Göteborg, har leveret viden og produkter inden for rustbeskyttelse, silikone, klæbemidler og smøremidler til fremstillingsindustrier i Norden i mere end 40 år. Vi har en omsætning på godt 65 millioner med god lønsomhed og 18 medarbejdere. Tribotec er en del af industrikoncernen Indutrade AB. Læs mere på www.tribotec.sewww.tribotec.dk

Gem job

Säljpoolen i Sverige AB
Publiceret: 12. august 2022

Arbejdssted