VVS-pro­jekt­le­der

Til en nyoprettet stilling hos Frederiksen VVS søger vi en engageret projektleder, der har lyst til at være med i en stærk og spændende organisation, der konstant udvikler sig.

Som VVS-projektleder får du ansvaret for vores større VVS-projekter med dine udvalgte medarbejdere ude på byggepladserne. Du vil få muligheden for at lede projekterne – lige fra tilbudsfasen, over projekteringsfasen og den daglige drift – til “den sidste skrue er skruet i”, og det færdige projekt er helt i mål inkl. slutopgørelser, ekstraarbejder og den økonomiske nødvendige efterkalkulering.

Du vil få muligheden for at være i dialog med alle projektets parter i forløbet, samtidig med at du dagligt kan sparre med dine engagerede kollegaer i hele lederteamet hos Frederiksen VVS.

Din baggrund

Vi forventer, at du har en VVS-teknisk baggrund som projektleder og har erfaring med ledelse fra tidligere VVS-projekter – samt at du har kendskab til almene IT-værktøjer på brugerniveau til styring af VVS- projekter og økonomien i opgaven. Vi anvender CalWin (EG Dynamic) og ordrestyring.dk til sagsstyring i firmaet.

Du “brænder” for VVS-projekter – og har viljen og lysten til den daglige kommunikation med kunder, medarbejdere, entreprenører og leverandører.

Som person

Er du velfunderet, struktureret og har orden i dine ting. Du er handlings- og løsningsorienteret og bidrager med motiverende adfærd, god energi og godt humør – også i pressede situationer. Du kan bevare overblikket og holde styr på dine opgaver, aftaler og følge sagerne helt til måls. Du er fleksibelt anlagt, hvis det kan være med til at øge kundens tilfredshed, og så har du lyst til at samarbejde og være med i et engageret team.

Vi tilbyder dig

Et alsidigt og udfordrende job i en moderne og meget socialt anlagt virksomhed, der er i rivende udvikling. Vi lægger vægt på bæredygtighed i hverdagen og er en virksomhed, der hele tiden ønsker at følge med i udviklingen. Du får gode kollegaer og moderne arbejdsforhold.

Du er i høj grad selv med til at optimere arbejdsprocesser og derved forme din egen og virksomhedens hverdag og udvikling fremadrettet.

Vi tilbyder dig en god løn og faciliteter, som afspejler dine kvalifikationer.

Vi ønsker stillingen besat

Hurtigst muligt og holder derfor løbende samtaler. Ansøgning vedlagt CV rettes til Anja Frederiksen, på anja@frederiksenvvs.dk – skriv venligst “Ny VVS-projektleder” i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, hører jeg meget gerne fra dig på tlf. 2627 6594.

Gem job