Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Erfaren salgs­kon­su­lent med per­so­na­le­ansvar

Leder du efter et job, hvor du bruger godt 80 % af din tid på at sælge og resten på at lede et lille team på 5 kolleger?

Så bliv en del af SCANGLAS.

Velkommen til SCANGLAS

Vi er Danmarks førende leverandør af individuelle glasløsninger, som bringer lys og velvære. Vores kunder tæller de små håndværksmestre, de store entreprenørfirmaer, arkitekter og designere. Og det er os, der står bag glasfacaderne i Mascot International, Nationalpark Thy og kontorbyggerierne på Kalvebod Brygge.

Vores 160 medarbejdere er fordelt over hele landet, og du bliver tilknyttet vores salgskontor i Hvidovre med ansvar for salget til især håndværksmestre på Sjælland.

Udbyg salget på Sjælland – og få dit team med

Med øje for at fastholde og udbygge SCANGLAS’ position som den førende leverandør af glasløsninger får du en vigtig todelt rolle. Du vil primært fokusere på salg af højtforædlede glasprodukter i form af facadeløsninger, termoruder, bruseløsninger og spejle. Du får tæt kundekontakt og tilbringer nogle dage om ugen ude i marken for at udbygge kundekredsen og vinde markedsandele.

Herudover får du ansvar for den daglige ledelse af vores team af 3 interne sælgere og 2 lagermedarbejdere. De interne sælgere supporterer vores udekørende salgskonsulenter med bl.a. ordrebehandling, tilbud og kundekontakt. De har mange års erfaring og er særdeles selvkørende. Lagermedarbejderne står for pakning af biler, glasudskæringer og kundebetjening.

Det betyder, at du:

  • coacher teamet og hjælper dem med at sætte retningen for deres opgaver
  • løbende følger op på KPI’er
  • målrettet og intensivt rådgiver og sælger løsninger til eksisterende og nye kunder
  • laver produktpræsentationer overfor kunder og samarbejdspartnere
  • identificerer og opsøger projekter
  • udarbejder tilbud.

Gode kolleger med stærk ekspertise

Du samarbejder med nogle af de dygtigste kolleger i markedet, som du kan lære meget af. Vi går op i vores arbejde – men vi skal have det hyggeligt og sjovt imens.

Derudover får du stor frihed i jobbet. Vores salgsdirektør vil løbende sparre om status på salget – derfor er dine input og ideer for fremtiden mere end velkomne.

Erfaring med salg og ledelse

Du er en dygtig sælger, der har gennemslagskraft og kan lytte til dine kunders behov. Samtidig er du tillidsskabende, og du forstår at sætte denne egenskab i spil over for kunderne, men også over for dit team. Du forstår at sætte teamet og deres indsats først – og du forstår at coache dem til at yde deres bedste.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • har solid erfaring med salg til byggebranchen – både rådgivnings- og løsningssalg
  • har en vis erfaring med ledelse – måske som teamleder eller lignende
  • taler og skriver både dansk og engelsk
  • har kørekort – og vi stiller firmabil til rådighed, hvis du ønsker det.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling, og har du spørgsmål til stillingen eller rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Line Purup på tlf. 7245 9110.

Du er også velkommen til at kontakte Salgsdirektør Flemming Juel fra Scanglas på mobil 2120 7567.

Ansøgningsfrist er den 26. september 2022. Send en kort ansøgning og dit CV hurtigst muligt og gerne allerede i dag via nedenstående link. Der afholdes løbende samtaler, og vi forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig!


SCANGLAS har 6 afdelinger fordelt over hele landet. Vi har producerende enheder i Kjellerup og Esbjerg og i København, Odense, Aalborg og Aarhus har vi afdelinger, der servicerer den lokale håndværker og småindustrimarkedet.

Vi er en del af Semcoglas Holding GmbH, der har hovedsæde i Tyskland. Semcoglas er en af Tysklands største glasproducenter, som inkl. SCANGLAS A/S har 1.750 ansatte.

Se mere om SCANGLAS A/S på scanglas.dk og Semcoglas på www.semcoglas.com

Kontaktperson

Line Purup
Rekrutteringskonsulent Tlf. 7245 9110

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S søger for Scanglas A/S i Hvidovre
Publiceret: 5. september 2022

Arbejdssted