Pro­jek­tin­ge­ni­ør til In­du­stri­el­le køle-og var­me­pum­pe anlæg (Hornslet)

Er du en teknisk alsidig projektingeniør med viden om køleanlæg? Er du drevet af at lede projekter fra start til slut? Så læs mere om hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!

Hvad du vil lave

Til vores projektafdeling i Hornslet, er vi på udkig efter en Projektingeniør, som kan lede vores projekter fra start til slut.

Johnson Controls Danmark udvikler, producerer og markedsfører komplette HVAC & R-systemer til industrielle og maritime applikationer og er en af verdens førende på området. Vores afdeling servicerer mange industrisegmenter, herunder slagterier, mejerier, hospitaler, varelagre, farmaceutiske virksomheder og lignende, primært med industrielle anlæg baseret på NH3, HFC, CO2 og HC. Vores projektafdeling består af projektingeniører, tekniske tegnere, montagemontører og montage teamledere.

Hvordan du vil gøre det

Som Projektingeniør i vores projektafdeling vil du få ansvar for, at sikre den tekniske sagsbehandling og beregning af projekter samt indkøb, logistik og ikke mindst styring af økonomien i projektet. Derudover vil du få ansvar for koordinering og den faglige kontakt til kunden/entreprenøren. Dette består af overlevering fra og til salgs- og el-afdelingen samt serviceorganisationen. Du vil stå for den tekniske sparring og support til montageafdelingen; samt on-site tilstedeværelse på byggepladser hvor du følger projektet fra begyndelse til færdiggørelse.

Dine primære ansvarsområder vil være:

 • Projektledelse for levering af komponenter med varme pumper eller køleanlæg, som indgår i en større helhed samt ledelsesansvarlig for denne del af kontrakten
 • Ansvar for logistik, indkøb og levering
 • Dimensionering og eftervisning af kapaciteter for kunde anlæg
 • Koordinering af montagebemanding i samarbejde med teamledere for montageafdelingen
 • Funktionsbeskrivelse og kontrol
 • Idriftsættelse og overlevering af projekt til kunden

Hvem vi leder efter

Som person:

Du trives i et team, hvor samarbejde og vidensdeling er i højsædet – men du nyder også at arbejde selvstændigt, hvor frihed under ansvar er naturligt.

 • Du er fokuseret på en travl dag, du har et stærkt kundefokus og godt samarbejde med kollegaer.
 • Du har et stærkt overblik og formår at holde styr på alle opgaver
 • Evnen til at samarbejde med interne og eksterne interessenter på alle niveauer
 • Evnen til kritisk at analysere og optimere processer

Baggrund:

Du har en relevant teknisk uddannelse gerne med erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med kommercielle/industrielle køleanlæg. Hvis du har el erfaring og er velbevandret i køletekniske styringer er det en yderligere fordel.

Vi forestiller os desuden at du har:

 • Erfaring med projektledelse – Du kan styre et projekt fra start til slut, herunder budgetter, ressourcer, indkøb og logistik.
 • Ubesværet mundtlige og skriftlige kommunikationsevner, samt evnen til at kommunikere tekniske oplysninger til personer som ikke har en teknisk baggrund.
 • Du kommunikerer ubesværet mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk.

Vi tilbyder dig derfor en spændende og udfordrende stilling med stor personlig frihed og professionelt ansvar i en virksomhed med en historie, der begyndte for mere end 125 år siden. Som medarbejder hos Johnson Controls bliver du en del af en engageret og kompetent virksomhed præget af kundefokus, passion for at vinde, sammenhold og et miljø, der tilbyder udfordringer.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Lyder dette som dig? Så send os din ansøgning og CV med det samme, da vi behandler ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem. Tiltrædelse sker efter aftale.

Jobannoncen vil blive fjernet når den rette kandidat er fundet.  

For yderligere info er du velkommen til at kontakte Branch Manager Brian Keller på Brian.keller@jci.com eller på telefon +45 87 36 31 25.

Gem job

Johnson Controls
Publiceret: 1. september 2022

Arbejdssted

Hornslet