Kø­le­tek­ni­ker – Opstart og indkøring af nye køle- og var­me­pum­pe­an­læg

Har du lyst til at arbejde med industrielle og kommercielle køleanlæg til erhvervslivet, hvor du kan udvikle din færdigheder som køletekniker? Så læs mere om stillingen her!

Det vi tilbyder:

I Johnson Controls Contracting beskæftiger vi os med alt køling inden for erhverv, produktions- og lager virksomheder. Vi installerer industrielle og kommercielle køleanlæg, såsom køle-og fryseanlæg, proces køling, vandkøleanlæg, klima og komfort køl, tele/serverrums køling og varmepumper, ofte baseret på grønne løsninger med NH3, Propan og CO2.  

Jobbet indebærer opstart og indkøring af nye køle- og varmepumpeanlæg. Genstart og indkøring af anlæg i forbindelse med ombygninger og renoveringer. Arbejdet foregår primært i Danmark, men også uden for landet i perioder.  Du bliver en del af et lille team med en flad struktur og stor grad af medbestemmelse i planlægningen af alt arbejde. 

Hos Johnson Controls er vi en virksomhed med stort knowhow og erfaring indenfor Køleteknikken og udbygning af vore medarbejderes kompetencer er en selvfølge. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, forsikring, bilordning, mobiltelefon, IPad og PC. Johnson Controls er medlem af DI og fik i 2021 CO-Industris Samarbejdspris, som et udtryk for den gode stemning i firmaet.

Hvordan du vil gøre det:

 • Stort ansvar med opstart af store avancerede anlæg, men stor frihedsgrad i udførelsen af jobbet 
 • Bindeled mellem kunde og firma i indkørings- og opstartsfasen af et nyt anlæg
 • Stor selvstændighed er nødvendigt i jobbet. Skabe tillid til kunden
 • Dokumentering af, hvad der udføres og evt. ændres. Have et godt blik for mulige forbedringer
 • Bruge tid på at inspicere pladsen. Opdage fejl inden der trykkes start. Udføre I/O test
 • Kunne levere en god instruktion til brugere af det nye eller renoverede anlæg. God til at bevare overblik i en presset situation

Hvem vi leder efter:

Du har erfaring med NH3, CO2 og Propan på kommercielle og industrielle køleanlæg, eller har lyst til at arbejde med dette. Vi har høj fokus på sikkerhed, og vores medarbejderes sikkerhed betyder alt – det er derfor vigtigt, at du betragter dette som en selvfølge i dit daglige arbejde.

 • Du har en teknisk uddannelse fx køletekniker, elektriker, procestekniker, energiteknolog eller lignende med Kølemontørcertifikat D
 • Du har erfaring fra arbejde med store køle- og varmepumpeanlæg med NH3 og CO2
 • Du er kundeorienteret og serviceminded
 • Du har grundlæggende PC-færdigheder
 • Du kan begå dig på dansk såvel mundtligt som skriftligt
 • Gode engelskkundskaber både skriftligt og mundtligt er en stor fordel. En del dokumentation og instruktioner kan være engelsk og kontakten til kunderne kan også være på engelsk
 • Du har et gyldigt kørekort kategori B
 • Tage vare på egen sikkerhed på arbejdsstedet – da vi vægter sikkerhed på arbejdspladsen meget højt
 • Du har det fint med mange rejsedage i både ind- og udland (100+ dage)
 • Hvis bosiddende på Sjælland, vil der nok være noget færre udeliggende dage, men vi er åbne for ansøgere fra hele Danmark

Arbejdsugen er som udgangspunkt fra mandag til fredag – 37 timer. Weekendarbejde kan forekomme. Især i forbindelse med ombygninger på eksisterende anlæg. Der er ikke mange dage på kontoret. Det må derfor, forventes at der er sidemandsoplæring sammen med en anden opstarter. I forbindelse med opgaver i udlandet kan udetiden være flere uger afhængigt af opgaven. 

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Lyder dette som dig? Så send os din ansøgning med det samme, da vi behandler ansøgninger i takt med at vi modtager dem. Tiltrædelse sker efter aftale. 

Hvis du har spørgsmål vedr. stillingen kontakt Operations Team Leader – Rasmus Nielsen på +45 22497716

Hvis du har spørgsmål vedr. rekrutteringsprocessen kontakt Talent Acquisition Specialist, Iben Lund på mail iben.lund-ext@jci.com .

Vi fjerner annoncen fra vores website når vi har fundet den rette kandidat.

Gem job

Johnson Controls
Publiceret: 1. september 2022

Arbejdssted

Roskilde