Ny leder til vores sel­ve­jen­de in­sti­tu­tion

Vores institutionsleder går på pension, og derfor søger vi en dynamisk efterfølger til at lede en vuggestue i bevægelse.

Ønsker du at lede en anderledes tænkende vuggestue, som skiller sig ud fra andre vuggestuer? Vi søger pr. 1/12-2022 en ny leder, der kan være med til at videreføre en vuggestue med højt fagligt niveau og stærke værdier og holdninger i forhold til børns udvikling. Vores grundholdning er, at børn tager verden til sig gennem kroppen.

Mini Ajax er en arbejdsplads, hvor udviklingen hele tiden er i bevægelse. Vi har en kreativ, nytænkende pædagoggruppe med høj faglighed og stor arbejdsglæde. Det er centralt, at vi er nysgerrige i forhold til ny viden og seneste forskning. Vores arbejdsmiljø er godt, og vi er ambitiøse med vores arbejde.

Om dig

Vi søger en leder, som enten har erfaring med eller talent for rollen som leder. Det er vigtigt for os, at du kan se dig selv i vores ledelsesværdier:

 • Karavanefører – du går foran og er god til at få en gruppe til at følge trop
 • Begejstring – du skaber energi omkring dig
 • Nærværende – du har fokus på medarbejdernes styrke og er god til at få det bedste frem
 • Synlighed – ledelse foregår i relationen, og du tror på, at synlighed er et godt fundament for opbygning af gode relationer
 • Kroppen som fokus – fordi børn tager verden til sig gennem kroppen.

Vi forventer, at du:

 • Er en dygtig personaleleder med gode kommunikative evner
 • Er uddannet pædagog, gerne med diplom i ledelse eller anden overbygning
 • Er skarp på økonomistyring
 • Har forståelse for, at investering i personalet giver godt arbejdsmiljø, som påvirker forældre og børnearbejdet
 • Har viden og erfaring omkring sårbare familier
 • Selv kender til glæden ved bevægelse
 • Er indstillet på, at den første måned vil være overlevering fra den nuværende leder.

Om os

Mini Ajax er en profilinstitution beliggende i Kongens Enghave i København. Vi er en selvejende vuggestue med plads til 66 vuggestuebørn, heraf 6 børn på basisplads, fordelt på 6 stuer. Vi er certificeret idrætsinstitution via Peter Sabroe Seminariet og DIF. Vi er netop blevet certificeret med Prisme-certifikat 2022. Vi holder til i et stort træhus med store vinduer, vores egen tumleplads, en naturlegeplads og Vestre Kirkegård som nabo.

Du er velkommen til at kontakte nuværende leder Dorte Thomsen Larsen på mail LW50@kk.dk eller tlf. 82 56 35 70 og aftale besøg i Mini Ajax. For yderligere spørgsmål kontakt da Jan Barslev fra institutionsbestyrelsen på mail janbarslev@gmail.com eller tlf. 41 41 55 99.

Løn efter gældende overenskomst om ny løn for Ledere. Endelig ansættelse kræver godkendelse af Centerchef i Børne- og Ungdomsforvaltningen BUF. Ved ansættelse indhentes offentlig straffeattest og børneattest.

Jobsamtale forventes i uge 41 og 2. samtale i uge 43.

Du kan læse mere på vores hjemmeside www.miniajax.dk.
Mini Ajax – Børn i bevægelse, Bavnehøj Allé 32, 2450 København SV. Tlf.: 82 56 35 70.

Ansøgningsfrist mandag den 3. oktober 2022 kl. 12:00.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Gem job