Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Marketing-teamleder – sæt retningen for vores mar­keds­fø­ring

Kunne du tænke dig at være teamleder for et hold af 3 dygtige marketingprofiler, mens du får det fulde ansvar for vores marketingplan og -budget?

”Du definerer rammerne for dit arbejde, og hvilken vej vi skal gå med markedsføringen af D4. Vi har vundet flere vækstpriser, og arbejder ud fra et iværksætter-mindset, så her er i den grad plads til dine idéer,” fortæller Afdelingsleder for salg og marketing Kristian Abildtrup.

Velkommen hos D4

Vi udvikler fleksible, webbaserede softwareløsninger til dokumentstyring og optimering af processer. Vores løsning – D4InfoNet – er en standardløsning, der kan tilpasses vores kunders individuelle behov og samtidig opfylder de strengeste myndighedskrav inden for certificeringer og standarder.

Vores løsninger bruges dagligt hos både store og små virksomheder, private som offentlige og inden for mange forskellige brancher – og som nogle af de eneste leverandører bruger vi også selv det system, vi sælger.

Kom hele vejen rundt om marketingpaletten

I naturskønneomgivelser i Hillerød tager du plads i vores nye kontordomicil, hvor biodiversitet, natur, kreativitet og trivsel er i højsædet. Læs mere om os og se vores video om bygningen lige her.

Her får du ansvar for 3 medarbejdere i vores salg- og marketingafdeling, der tæller en digital specialist, en kommunikationsmedarbejder og en kundesupporter, ligesom vi også har et hold af digitale designere, som står for vores grafiske arbejde.

Du går forrest i hverdagen, når du motiverer og støtter dit team – og sikrer, at vi når den fastsatte målsætning. Det bliver derfor dig, der blandt andet:

 • udarbejder vores marketingplan og dertilhørende årshjul
 • definerer og følger op på vores kundeservicetilfredshedsundersøgelser, og tilpasser vores strategi ud fra løbende feedback fra vores mere end 3 mio. brugere
 • udarbejder oplæg til vores marketingbudget i samarbejde med din leder
 • koordinerer og udformer marketingmaterialer fx brochurer samt udformer og udsender interne samt eksterne nyhedsbreve i samarbejde med eksternt tekstforfatterbureau
 • planlægger, eksekverer og evaluerer events – fx webinar om et aktuelt emne eller vores store årlige kundearrangement til en dag med gæstetaler, erfaringsudveksling og middag.

”Sammen skaber vi en velfungerende salg- og marketingafdeling. Og du får også et nært samarbejde med resten af huset, når du undersøger, hvad kunderne efterspørger – og dermed hvad vi skal markedsføre os på,” uddyber Kristian.

Innovativt arbejdsmiljø, masser af personalegoder og skønne kolleger

Hos D4 har vi fokus på individet; her tager vi os virkelig af vores 42 dedikerede medarbejdere.

Du får derfor mulighed for at komme på de kurser, du har brug for, pension og sundhedsforsikring og en sund og lækker frokostordning samt sociale events herunder vores årlige sommerfest, teambuilding-dage og julefrokost med overnatning.

Udadvendt og nysgerrig marketingleder

 • Du har en videregående uddannelse fx som cand.merc. eller lignende.
 • Du har erfaring fra en lignende marketingstilling og har gerne et par års erfaring med personaleansvar.
 • Du har kendskab til aktuelle digitale markedsførings- og markedstendenser.
 • Et plus hvis du har erfaring med projektledelse.
 • Du har kørekort B.
 • Du taler og skriver dansk og engelsk.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Line Purup på 72 45 91 10.

Send kort ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 9. oktober 2022 via nedenstående link.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på det helt rigtige marketingtalent.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Line Purup
Tlf.: 7245 9110
Mail: lipu@jobindex.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job