Area Manager for en vækstende Wells and Sub Sea-afdeling

En dynamisk stilling i en vækstende virksomhed, hvor stor faglighed, teamånd og et godt arbejdsmiljø er højt prioriteret.

Ocean Team Scandinavia’s nye leder i Wells har til opgave at administrere en portefølje af virksomhedens vigtigste kunder og implementere individuelt tilpassede forretningsstrategier for disse kunder.

Som Area Manager kender du hele udvalget af virksomhedens tekniske løsninger. Du anvender denne viden til at skabe synergier, som opfylder kundens samlede behov. Din teknologiske interesse driver dig til at holde øje med konkurrerende løsninger på markedet.

Socialt opbygger du længerevarende netværksrelationer til forskellige afdelinger hos kunden for at opbygge, opretholde og videreudvikle forhold til en lang række personer i kundens organisation.

Der lægges vægt på din viden om: Olie, Gas, CO2, CCS, SCCO2, Flushing.

Du har, i samråd med din COO, ansvar for kundekontakt, salg og mersalg på en måde, så virksomhedens strategi, innovation, ledelse, tekniske, administrative og økonomiske områder er koordinerede.

Som leder bliver dine primære opgaver og ansvarsområder:

 • Tilbudsgivning og deltagelse i afklaringsmøder med kunder og samarbejdspartnere, indtil tilbuddet bliver en ordre.
 • Gennemførelse og projektstyring af afdelingens solgte ydelser indtil projektets sidste fakturering.
 • Udarbejdelse af årsbudgetter og månedsrapporter i samarbejde med COO.
 • Opdatering af relevante kunde- og leverandørkontrakter i samråd med COO.

Om dig

Du har ledelseserfaring med gennemslagskraft og en positiv attitude. Du trives med at tage selvstændige beslutninger i et miljø, hvor teamwork er en selvfølge.

Du har gå-på-mod, er initiativrig og proaktiv.

Du kommer med solid erfaring fra olie- og gasindustrien.

Din arbejdsmetode er kendetegnet ved en systematisk tilgang til opgaverne. Du har teknisk flair og er god til at danne dig et overblik, mens du holder fokus på resultatet.

Du forstår at formulere dig og systematisere løsninger, således at standarder og lovgivning bliver omsat til effektive og lettilgængelige værktøjer, der er anvendelige for organisationens praktisk-orienterede medarbejdere.

Derudover har du:

 • Erfaring med olie- og gasindustrien, og især brønde og arbejdet under.
 • Gerne erfaring med procesudstyr baseret på CO2, da det er vores kernekompetence at anvende superkritisk CO2 (SCCO2).
 • Interesse for Carbon Capture and Storage.
 • Lyst til at arbejde med ny teknologi fra R&D og bringe den i drift i forhold til vores kunder.
 • En faglig uddannelse, der er relevant, og gerne erfaring med arbejdet på bunden af havet.
 • Bopæl i umiddelbar nærhed af Esbjerg.

Faglige kompetencer

 • Ingeniør- eller maskinmesteruddannelse eller anden relevant uddannelse.
 • Viden om IT og digitale værktøjer: Office, beregning og evt. simulering.
 • Stor teknisk forståelse, også teoretisk, inden for tryk og temperatur på især CO2.
 • Højt niveau i dansk og engelsk (forretningsengelsk) i både tale og skrift – vi arbejder en del i UK.
 • Erfaring i kunderepræsentation og salg.

Om Ocean Team Scandinavia

Ocean Team Scandinavia er teknologiudbyder til internationale energioperatører inden for olie & gas, Power, petrokemisk industri og vind-industrien. Innovative serviceløsninger er solgt de sidste 30 år og sælges til kunder, der har brug for tilpassede løsninger.

De teknologiske løsninger anvender en dyb teknisk indsigt i væskeførende systemer i hver af de ovennævnte branchers specialiserede processer. Virksomhedens afprøvede teknologier sikrer kunders omkostningseffektivitet ved at operere online på kundens sensitive produktionsaktiver og muliggøre hidtil usete renhedsgrader i de væskeførende systemer.

Den udbudte teknologiportefølje består af innovative løsninger, hvoraf de modne løsninger er parate til at opnå international salgsvolumen. Den selvstændige R&D-afdeling bidrager nu til CCUS og PtX.

Ocean Team Scandinavia’s driftsafdelinger sikrer, at teamet har hands-on viden fra kunders operationelle udfordringer, hvilket anvendes i innovativ produktudvikling. Driftsafdelingerne styrer gentagne, konventionelle opgaver, ligesom de integrerer udførelsen af nye opgavetyper fra kunder, i takt med at innovative tekniske løsninger anvendes af kunder.

Er du interesseret?

Vil du vide mere, så kontakt COO Klaus Andersen på tlf. 79 18 18 79.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Gem job