In­stal­la­tions­tek­ni­ker til Horsens

Lige nu søger Air Liquide en installationstekniker i Horsens, som kommer til og arbejde tæt sammen med vores serviceplanlægger og Project Engineers. I din rolle vil du primært lave installationer til forskellige formål med gasser hos vores kunder og der vil også kunne forekomme serviceopgaver.

Klar til din næste udfordring? Send din ansøgning allerede i dag!

Hvorfor blive en del af os?

Air Liquide står for en bæredygtig fremtid, og vi er forpligtet til at gå over til en ren og bæredygtig gasindustri, hvor vi opfinder og former fremtiden med højteknologi og nytænkende løsninger til industri og sundhed.

Vi tilbyder dig en stilling i en virksomhed, der forstår, at når du vokser, vokser vi. Vi tilbyder dig derfor gode karrieremuligheder i en international virksomhed beliggende i 75 land. Andre fordele, der er værd at nævne, er pensionsordning, sikkerhedsbonus, frokost til en fornuftig pris og meget mere. Vi stiller telefon, tablet, computer og bil til rådighed. Vi kører Mercedes og der er stor medbestemmelse i valg af model og tilhørende indretning.

Din mission og hvordan du vil bidrage?

Som installationstekniker sætter du en ære i og lave en flot, funktionel og sikker installation og har et godt øje til hurtigt og identificere, hvad der er nødvendigt for at udføre jobbet på en effektiv og sikker måde. Vi arbejder med rørinstallationer i rustfri og kobber.

Ved serviceopgaver har du et godt øje til fejlfinding og kan hurtigt identificere, hvad der er nødvendigt for at udføre jobbet på en effektiv og sikker måde. Du kommer til at inspicere, demontere/samle, rengøre, reparere, udskifte, justere og installere komponenter på egne og vores kunders anlæg.

Hos Air Liquide kommer sikkerheden altid først, så derfor er det en vigtig del af dit ansvarsområde for og sikre, at egne og vores kunders anlæg opfylder Air Liquide's og eksterne parters sikkerheds- og kvalitetskrav.

Vores kunder findes i mange brancher og over hele landet, men dine kunder vil primært være placeret fra i Jylland og på Fyn. Ansættelsen sker med udgangspunkt fra vores kontor/lager/værksted i Horsens. I stillingen indgår også vagtordning af en uges varighed 6-7 gange årligt efter turnus.

Hvem er du?

Du har en teknisk uddannelse og nogle års erfaring - måske har du arbejdet som VVS'er, smed eller lignende. Du har god teknisk viden, gerne med erfaring med rørinstallationer i gas- eller kølebranchen. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med svejsning af rustfri rør og lodning, samt svejse- og loddecertifikat. Derudover har du gode IT-færdigheder og du taler og forstår dansk og har en god forståelse af engelsk.

Vi søger en selvstændig person, der kan bevare overblikket, idet du ofte kører alene ud til vores kunder. Du er fagligt dygtig og i stand til at tage beslutninger når det kræves. Du er serviceminded og fleksibel og god til at opbygge både et fagligt og et personligt netværk. Som person falder det dig naturligt, at tage ansvar og træffe selvstændige beslutninger.

Yderligere information:

Stillingen inkluderer også en vagtordning, hvor du vil have vagt i en uge efter en årsplan med 6-8 vagter om året. Du refererer til Allan Falk, Manager Technical Service Denmark.

Har du spørgsmål, kontakt venligst: Manager Technical Service Denmark, Allan Falk på +45 76 25 23 66.

Er du klar til din næste udfordring?

Indsend da venligst din ansøgning senest 16. oktober. Vi gennemgår ansøgningerne og inviterer til interviews løbende, så tøv ikke med at ansøge i dag!

Denne rekruttering håndteres af vores interne rekrutteringsteam. Vi undgår derfor kontakt fra rekrutterings- og konsulentbureauer. Tak!

Gem job

Air Liquide Danmark A/S
Publiceret: 27. september 2022

Arbejdssted

Horsens