Drifts­le­der til vores anlæg i Nør­re­sund­by

Brænder du for drift, og ønsker du at gøre en forskel, når det kommer til genanvendelse af de ressourcer, vi allerede har tilgængelige i dag? Har du interesse i affaldsområdet og vil være med til at udvikle os? Så er det måske dig, vi søger.

Du bliver driftsleder for 10 fastansatte og 4 vikarer, som varetager vejninger, håndtering, behandling samt læsning af biler. Du har det daglige ansvarlig for drift og vedligeholdelse af anlægget og udstyr. Din funktion er både administrativ og som en aktiv del af produktionen, når det er nødvendigt.

  • Ansvarlig for den daglige drift på anlægget i Nørresundby
  • Sikre korrekt affaldshåndtering i forhold til miljø, lovgivning og omkostninger
  • Produktions- og kapacitetsplanlægning
  • Optimering af behandling af fraktioner i samarbejde med afsætning
  • Tilsikre, at forhold omkring miljø- og kvalitet overholdes og relevante dokumenter tilføres VS-system
  • Registrering af afvigelser ifm. ulykker, miljø- og kvalitet
  • Sikre, at teknisk udstyr vedligeholdes og fungerer
  • Sikre kompetenceudvikling i dit team

Om dig

Vi forventer, at du kan bidrage til faglig sparring, og at du er klar på at indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer på tværs af organisationen. Du har god erfaring med personaleledelse og har gode formidlings- og kommunikationsevner.

Hvem er Ragn-Sells?

Ragn-Sells Danmark A/S er specialiseret inden for miljørigtige løsninger på affalds- og genbrugsområdet. Vi er et fuldt ejet datterselskab af den familieejede, svenske miljøkoncern Ragn-Sells AB, der udfører en bred skare af miljøserviceopgaver for et stort antal offentlige og private erhvervskunder. Vi er i koncernen ca. 2500 medarbejdere, som hver dag arbejder med bæredygtig affaldshåndtering. Vi er ca. 100 dygtige kolleger i Danmark med mange forskellige kompetencer, og vi er fordelt på flere lokationer, hvor samarbejde er i fokus, og evnen til at gøre en forskel vil sikre, at vi sammen lykkes. Du får en spændende og varieret arbejdsdag. Omgangstonen er uformel, vi har godt humør og vi brænder for at gøre en forskel på klima- og ressourceområdet. Læs mere om Ragn-Sells på vores hjemmeside: www.ragnsells.dk

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Har ovenstående fanget din interesse, så lad os høre fra dig! Send venligst dit CV, samt ansøgning til: Job@ragnsells.com att. Erling.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Gem job

Ragn-Sells Danmark A/S
Publiceret: 30. september 2022

Arbejdssted