VVS-beregner/Kal­ku­la­tør til Brøndum i Hvidovre

Til Brøndum i Hvidovre søger vi en VVS-beregner/kalkulatør med speciale i Industri, Fjernvarme og/eller VVS, som har et stort overblik og lyst til at arbejde med komplekse projekter

Du vil bl.a. få ansvaret for prissætning af de opgaver, som Brøndums egenproduktion udfører i hoved- eller fagentrepriser og kan se frem til at blive en del af et professionelt kalkulationsteam, hvor humøret er højt, og hvor vi har en positiv tilgang til arbejdet. Vi har et stort fokus på, at den enkelte medarbejder bliver inddraget i udviklingen af afdelingen, og vi ser frem til at høre dine input.

Dine arbejdsopgaver

Som VVS-beregner/kalkulatør vil du få ansvaret for at udarbejde tilbud i Calwin, samt sikre en effektiv projektoverlevering til produktionen. Kendskab til Calwin er derfor en fordel men ikke et krav. Du vil få stor indflydelse på, hvordan projekterne i praksis udføres inden for netop dit arbejdsområde, og det er derfor vigtigt, at du har et godt kendskab til særligt Industri, Fjernvarme og/eller VVS.

Du vil i samarbejde med afdelingslederne få stor indflydelse på, hvordan din arbejdsdag skal se ud, men dine arbejdsopgaver vil primært bestå af følgende:

 • Overslagsberegninger på Industri-, Fjernvarme- og/eller VVS-løsninger
 • Opmålinger
 • Optimering af løsninger i forhold til udførelse/økonomi
 • Mængdeverificering af vundne opgaver
 • Tæt samarbejde med vores kunder, rådgivere & samarbejdspartner
 • Energioptimeringsprojekter (grøn omstilling)

Om dig

Som person er du ansvarsfuld, engageret, loyal og god til at samarbejde.

Herudover foretrækker vi, at du har følgende kompetencer:

 • Erfaring som håndværker, byggeleder, entrepriseleder eller har anden erfaring med Industri-, Fjernvarme- og VVS-løsninger
 • Gerne en baggrund som Ingeniør, VVS-installatør eller andet, men det er ikke et krav.
 • Nyuddannet ingeniør, der ønsker at tage jobmuligheden som tilbudsleder
 • Byggeteknisk indsigt i materialer og metoder
 • Evnen til at koble sammenhængen mellem teori og praksis
 • Lyst til at påtage dig et ansvar og brænder for at udvikle dine kompetencer
 • Evt. erfaring med ”Calwin”, som vi bruger i kalkulationsarbejdet, men det er ikke et krav
 • Du er ihærdig og har lyst til at lære nyt
 • Evt. indsigt eller udviklingspotentiale indenfor grøn energi (varmepumper)

Vi tilbyder

Som VVS-beregner/kalkulatør i Brøndum kan du se frem til et spændende job i en fagligt stærk entreprenørvirksomhed med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi er en ambitiøs arbejdsplads med cirka 500 kompetente og engagerede kolleger, der hver dag arbejder for at skabe vækst og udvikling. Vi har en uhøjtidelig omgangstone og diversitet i arbejdsstyrken, både med hensyn til alder, uddannelse og faglige specialer.

Foruden den daglige faglige sparring, har vi et godt socialt sammenhold, som bliver styrket ved sommer events og de aktiviteter, som vores Personaleforening, står i spidsen for.

Er du interesseret?

Så send din ansøgning og dit CV til personale@brondum.dk og skriv ”VVS-beregner/Kalkulatør” i emnefeltet.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Direktør Peter Sørensen på telefon +45 25260845 eller mail pso@brondum.dk. Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning allerede i dag. Tiltrædelse er snarest muligt.

Vi ser frem til at få dig med på holdet!


Om Brøndum

Brøndum udfører tekniske installationer og bidrager til grøn omstilling og udvikling af byggerier. Vi er blandt Danmarks ældste teknikentreprenører og leverer energieffektive kvalitetsløsninger og teknisk service inden for VVS, ventilation, sprinkler, fjernvarme og køl til boliger, bygninger og industrianlæg i Danmark, Grønland og i Nordatlanten.

Brøndum har cirka 500 medarbejdere og en årlig omsætning på mere end 600 mio. kr.

Læs mere på www.brondum.dk.

Vi behandler dine persondata fortroligt

Når du mailer din ansøgning til os, accepterer du, at vi anvender dine persondata i forbindelse med rekrutteringen til det søgte job. Vi behandler naturligvis dine data med fuld fortrolighed. Her kan du læse om, hvordan vi behandler dine persondata i rekrutteringsprocessen.

Gem job