Talent Acqui­si­tion Spe­ci­a­list (pro­jek­tan­sæt­tel­se)

Johnson Controls is powered by your talent. We are the power behind the customer mission. Together we are building a world that’s safe, comfortable and sustainable. Our diverse global team creates innovative, integrated solutions to make cities more connected, buildings more intelligent and environments more comfortable and secure. We are all about improving outcomes for our partners. Tomorrow needs your talent. Tomorrow needs you. So let’s talk today.

Motiveres du af at finde de bedste medarbejdere? Nyder du at give både interne og eksterne stakeholders den bedste oplevelse i rekrutteringsprocessen? Så kig nærmere på denne unikke mulighed, hvor du kan blive en del af en global organisation i vækst.

Hvad skal du lave:

Johnson Controls er en global organisation med mere end 100.000 medarbejdere, som er dedikeret til at skabe en sikker, behagelig og bæredygtig fremtid gennem innovative og effektive bygningsteknologier og løsninger. Som Talent Acquisition Specialist bliver din fornemmeste opgave at supportere og hjælpe vores produktionsledere med at rekruttere kompetente nye medarbejder til vores produktion. Du kommer derfor til at arbejde meget tæt sammen med vores ledelse i fabrikken om at finde Blue Collar profiler.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte afdækning af ansættelsesbehov, search efter Blue Collar profiler, definere roller samt arbejde med vikar- og rekrutteringsbureauer. Her er der tale om både tidsbegrænset stillinger og fastansættelser. Det store mål er, at vi har nok ressourcer og medarbejder på det rette tidspunkt, så vi kan imødekomme vores kunders behov.

Din daglige gang vil være på vores kontor i Aarhus, hvor du vil blive en del af et stærkt Talent Acquisition og Human Resource team. Tillid, frihed under ansvar og den bedste service er vigtige parametre for os.

Hos Johnson Controls er vi lige nu i stor vækst, så der er altid spændende opgaver at tage fat i. Begge afdelinger er samtidigt tilknyttet de globale forretninger, hvor vi sammen arbejder med de seneste tendenser og værktøjer både indenfor Talent Acquisition og Human Resource. Som vores nye Talent Acquisition Specialist vil du blive ansvarlig for leveringen af rekrutteringsprocessen fra start til slut i tæt samarbejde med ansættende ledere i forretningen samt Human Ressource teamet.

Vi søger:

 • 2-3 års erfaring indenfor rekruttering (studiejob er også medregnet)
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med rekruttering til/for en produktionsvirksomhed
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med at rekruttere tekniske profiler og/eller Blue Collar profiler som fx. smede, elektrikere og lagermedarbejdere
 • Du evner at arbejde struktureret samt kunne navigere i flere IT-systemer og HR-processer
 • Du har stærke kundskaber inden for kommunikation, organisering samt prioritering, og du kan drive en service orienteret proces, hvor du håndterer flere interessenter og kandidater samtidigt
 • Du er udadvendt og har sans for detaljen
 • God til at kommunikere med forskellige interessenter i en global organisation
 • Du evner et højt niveau af opfølgning og ansvarlighed
 • Analytisk, datadrevet, struktureret og trives i at arbejde i en travl hverdag
 • Du besidder egenskab til at udarbejde en bemandingsplan ved akutte mandskabsbehov
 • Du skal kunne flydende dansk og kunne begå dig på engelsk
 • Det er en fordel, hvis du har en uddannelse inden for forretning, kommunikation eller HR

Ansøgning:

Lyder dette som dig? Så send os din ansøgning med det samme via vores hjemmeside, da vi løbende evaluerer indkomne ansøgninger. Vi ser gerne ansøgninger fra nyuddannede profiler, så tøv ikke med at sende ind en ansøgning. Stillingen besættes når den rette kandidat er lokaliseret.

Stillingen er en projektansættelse på 6 måneder, men med gode udsigter for fastansættelse.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen kontakt venligst Leo Sørensen på telefon; +45 29227344 eller Talent Acquisition Specialist, Iben Lund på tlf. +45 2550 7944.

Gem job

Johnson Controls
Publiceret: 28. oktober 2022

Arbejdssted

Aarhus