Ny direktør med drifts­le­der­kom­pe­ten­cer indenfor na­tur­ple­je og økologisk grønt­sags­pro­duk­tion

Vil du arbejde med forvaltning og udvikling af naturplejearealer, økologisk grøntsagsproduktion og medskabe fremtidens skovhaver? Vil du samtidig stå i spidsen for et hold af medarbejdere, der skaber gode resultater og muligheder for vanskeligt stillede borgere? Så er det måske lige dig, vi står og mangler.

Den Erhvervsdrivende Fond og Registrerede Socialøkonomiske Virksomhed Grantoftegaard søger en ny direktør med driftslederkompetencer. Du får et hold af dybt engagerede kolleger, der er drevet af principperne i Social Farming-metoden, som glæder sig til at arbejde sammen med dig.

Opgaver og kompetencer

  1. Med reference til bestyrelsen har du alle de grundlæggende kompetencer, der skal til for at lede en virksomhed, dvs.: Økonomisk overblik og fokus, tydelig og empatisk lederstil, rettidig omhu, stærke forhandlingsevner og en visionær tankegang.
  2. Som menneske har du stor gennemslagskraft, men også stor rummelighed og en særdeles veludviklet politisk situationsfornemmelse, der skaber løsninger og konsensus.
  3. Du begår dig scenevant på alle niveauer og over for alle typer af interessenter og medarbejdere.
  4. Du har formentlig erfaring med at lede socialøkonomiske virksomheder eller projekter.
  5. Du har erfaring med drift af en landbrugsvirksomhed.
  6. Du har faglig viden om økologisk produktion og naturpleje eller lignende med gode forretningsmæssige og økonomiske kompetencer.
  7. Du forstår dig på naturpleje, med alt hvad det indebærer af udarbejdelse af kontrakter, planlægning, instruktion af entreprenører samt opfølgning.

Grantoftegaards mission

Grantoftegaard anvender den økologiske landbrugsdrift og naturpleje som løftestang til at opkvalificere borgere på kanten af arbejdsmarkedet fagligt, personligt og socialt mod job og uddannelse. Det gør vi igennem skabelsen af trygge og udviklende rammer, hvor vi bidrager til opkvalificering og erfaring i at være en del af et fællesskab, øget livskvalitet og nye kompetencer. Vi er en arbejdsplads, som vægter inklusion, herunder skabelsen af rummelige arbejdspladser i egen drift, og er optaget af at indgå nye partnerskaber, som kan fremme dagsordenen.

Vi er 14 dedikerede medarbejdere med en lang række fagligheder og solid erfaring og ekspertise indenfor det givne felt, vi arbejder med. Fælles for os alle er, at vi brænder for vores arbejde og bidrager med vores faglige kompetencer og personlige egenskaber.

Direktørkontrakt med fuldtidsansættelse samt løn forhandles individuelt.

Yderligere oplysninger

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte formand for Fonden Grantoftegaard John Westhausen på tlf. 21 49 85 39 eller mail john.westhausen@3f.dk.

Sådan søger du stillingen

En ansøgning og CV kan sendes inden den 10. december 2022 via knappen "Ansøg".


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Gem job