Hand­le­kraf­tig og analytisk QA Engineer

Få indflydelse på processer og kvalitet i en global organisation

Til vores fabrik i Fredensborg søger vi en medarbejder til vores QA-afdeling. Du vil primært arbejde med Quality Assurance og indgå i et team af 9 medarbejdere, der er beskæftiget med kvalitetsaspekter inden for hele produktets livscyklus.

Som en del af et dedikeret og kompetent QA-team får du en række spændende ansvarsområder. Du vil være med til at understøtte forretningen gennem monitorering og optimering af proces og produktkvalitet, og derved skabe grundlag for et kvalitetsmæssigt forudsigeligt produkt.

Du får en bred berøringsflade med såvel interne som eksterne kontakter og samarbejder internationalt med alle vores fabrikker.

Der er rigtig mange spændende opgaver og arbejdet omfatter bl.a. gennemførelse af CAPA-projekter, afvigelsesbehandling og interne audits samt support i forbindelse med proceskvalificering, optimering af driftsprocesser samt kvalificering af testmetoder.

Som vores nye QA-kollega må du gerne opfylde følgende:

  • Uddannelse på minimum bachelorniveau, f.eks. ingeniør eller naturvidenskabelig baggrund
  • Kendskab til arbejde i praksis med statistiske metoder
  • Forståelse for procesvalidering herunder proceskontrol og sampling
  • Erfaring med projektledelse.

Som person er du handlekraftig og i besiddelse af personligt lederskab. Du foretrækker at anvende data som beslutningsværktøj og er en dygtig formidler, der forstår at skabe overblik og struktur over komplekse opgaver.

Du sætter en ære i at sikre den korrekte kvalitet og du er nysgerrig og kan gennemskue forbedringspotentiale. Du er i stand til at drive kvalitetsprojekter selvstændigt og i tæt samarbejde med kollegaer fra andre funktioner både lokalt og globalt.

Vi tilbyder

Et udfordrende og selvstændigt job i en virksomhed i fortsat udvikling, hvor kvalitet og samarbejde er i højsædet. En positiv og uformel atmosfære i en dynamisk og international organisation, hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Dansac ser medarbejderne som den vigtigste ressource, og vi har derfor fokus på et uformelt arbejdsmiljø og trivsel. Vi arbejder professionelt med medarbejder- og karriereudvikling, og du vil derfor være have gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. Vi tilbyder en god løn og ansættelsesforhold baseret på dine kvalifikationer og resultater, herunder en attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineordning, fleksibel mødetid m.m.

Ansøgning

Ansøgningerne vil blive behandlet løbende. Tiltrædelse snarest muligt. Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte QA Manager Johnny Hansen på telefon +45 5154 5520.

Du kan læse mere om Hollister & Dansac på www.hollister.com og www.dansac.dk samt søge stillingen på www.dansac.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.


Dansac A/S blev grundlagt 1971 i Fredensborg og har siden 1989 indgået i den amerikanske koncern Hollister Inc. med hovedsæde i Chicago – og beskæftiger ca. 5.000 medarbejdere. I Fredensborg producerer ca. 220 medarbejdere stomiløsninger i topkvalitet, der bl.a. afsættes i Europa, Japan og Australien.

Dansac har gennem en årrække præsteret gode resultater bl.a. gennem anvendelse af LEAN værktøjer, medarbejderudvikling, dataanvendelse etc. Kulturen i virksomheden er meget positiv, inddragende – og medarbejdere får indflydelse og ansvar.

Gem job

Dansac A/S
Publiceret: 14. november 2022

Arbejdssted

Fredensborg