Operatør til Taastrup

Har du interesse og flair for produktion og lager? Er du en hurtig opfattende teamplayer?

Netop nu søger Air Liquide en Operatører til vores site i Taastrup, som kommer til at blive en del af et team på 6 personer, hvor samarbejde, positive attitude og fleksibilitet er i fokus!

Som Operatør, er du ansvarlig for at kontrollere, forberede og påfylde gasflasker, samt pakning og sortering. Du desuden ansvarlig for efterleve Air Liquides og vore kunders høje kvalitets-og sikkerhedskrav.

Klar til din næste udfordring? Send din ansøgning allerede i dag!

Hvorfor blive en del af os?

Air Liquide står for en bæredygtig fremtid, og vi er forpligtet til at gå over til en ren og bæredygtig gasindustri, hvor vi opfinder og former fremtiden med højteknologi og nytænkende løsninger til industri og sundhed.

Vi tilbyder dig en stilling i en virksomhed, der forstår, at når du vokser, vokser vi. Vi tilbyder dig derfor gode karrieremuligheder i en international virksomhed beliggende i 75 land.

Andre fordele, der er værd at nævne, er sikkerhedsbonus, sundhedsforsikring, pension, frokost til en fornuftig pris og meget mere.

Din mission og hvordan du vil bidrage?

Air Liquide er kunden i centrum og det indebærer at du er grundig med at kontrollerer det vi producerer, således at alle kundernes bestillinger pakkes korrekt og leveres til aftalt tid. I dit job indgår det også at køre truck ved lager- og transport håndtering. Her samarbejder du med vores chauffører, for at lastning kan ske på en sikker og effektivt måde.

Som operatør er du en problemløser, som ved behov medvirker til at sikre at fyldestationen altid fremstår pæn og ryddelig.

Hvem er du?

I Air Liquide kommer sikkerheden altid først, derfor er det et krav at du deler denne tankegang og, at du er proaktiv i din sikkerhedstænkning. Du har måske nogle års erfaring, eller fra et produktionsmiljø. Har du truck certifikat regnes det som en fordel. Du taler og forstår dansk og har en god forståelse af engelsk.

Du er en ansvarlig person som ikke kan lide at sidde stille, og du sætter en ære i, at levere et godt resultat, både alene og sammen med dine kolleger. Derudover arbejder du struktureret og du formår at give den en ekstra indsats, for at levere gode resultater også i hektiske perioder. Som person er du en hurtigt tænkende og fleksibel holdspiller som kan lide, at lære nye opgaver.

Jobbet kan være fysisk krævende, men det er også et afvekslende job med gode udviklingsmuligheder. Vi stiller ingen krav til at du har erfaring med at arbejde med gas, i det vi sikrer, at give dig en grundig uddannelse på stedet. Du vil kunne opleve tider med ekstraarbejde og vagt telefonordning.

Yderligere information

Placeringen for denne stilling er i Taastrup, og du vil rapportere til Site Manager Anders Vestergaard. Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Anders Vestergaard, tlf. +45 28 35 23 33.

Indsend venligst din ansøgning senest 11. december. Vi gennemgår ansøgningerne og inviterer til interviews løbende, så tøv ikke med at ansøge i dag! Stillingen er ledig til besættelse fra 1 feb. eller snarst derefter.

Denne rekruttering håndteres af vores interne rekrutteringsteam. Vi undgår derfor kontakt fra rekrutterings- og konsulentbureauer. Tak!

Gem job