Pro­jekt­le­der til Au­to­ma­tion & In­du­stri­el IT

Strøm Hansen er en landsdækkende automations- og installationsleverandør, som producerer højteknologisk avancerede el- og systemløsninger til nordiske virksomheder.

Strøm Hansen har afdelinger i Nørresundby, Aarhus, Vejle og Glostrup og beskæftiger ca. 200 medarbejdere. Vores primære forretningsområder er: El-Service, Automation & Industriel IT, Entreprise, Trafikstyring, Airport, Alarmanlæg, Netværk & IT samt El-Tavler.

Medarbejderne har hver deres speciale, og i fællesskab udgør de et stærkt fagligt team, som til hver en tid sikrer kunderne den mest optimale løsning til den bedste pris.

Strøm Hansen er i vækst og vi søger en

Projektleder til Automation & Industriel IT

Nicheområder – Teknisk ekspertise – Vækstvirksomhed

Vil du være en del af en ambitiøs og velkonsolideret virksomhed med gode udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt? Hos Strøm Hansen bliver du en del af en spændende organisation, kendetegnet af et godt humør og med ”højt til loftet”. Du får mulighed for at præge egne opgaver, ligesom du får mulighed for at få et godt indblik i de forskellige forretningsområder, som virksomheden servicerer. Desuden bliver du en del af en samarbejdsorienteret automationsafdeling bestående af flere kompetente projektledere med hvert deres ekspertise.

Du får selvstændigt ansvar, hvor du med reference til afdelingslederen for Automation & Industriel IT bliver ansvarlig for egne projekter. Du bliver ansvarlig for hele processen fra den indledende dialog til overdragelse af projektet hos kunden. Du får til opgave at kalkulere, indkøbe materialer samt fastsætte en tidsplan med den rette bemanding. Du sørger for at følge op på projekter i forhold til deadlines og budget, og du rapporterer løbende til styregruppen. Derudover deltager du i kundemøder samt i månedlig sagsgennemgang med afdelingslederen. Som en del af jobbet vedligeholder og udvikler du relationen til eksisterende kunder, ligesom du er opsøgende overfor potentielle kunder indenfor Industriel IT.

For at få succes i jobbet kræver det, at du har en relevant teknisk uddannelse. Ideelt set er du uddannet maskinmester, men du kan også være uddannet ingeniør, installatør, automationsteknolog eller lignende. Det er et krav, at du har mindst 2,5 års erfaring fra en lignende stilling, og det er en fordel, hvis du har erfaring med automationsløsninger eller Industrielle IT/OT-løsninger. Du har forståelse, for eller erfaring med, kalkulation af projekter, ligesom du har en god teknisk forståelse. Du har dertil solide IT-færdigheder og gerne erfaring med Kalkia, MS Office, MS Project, MS Dynamics eller NAV.

Som person er du en dygtig købmand med et stort overblik. Du besidder gode kommunikationsevner, som du bringer i spil ved at være imødekommende og opsøgende overfor både eksisterende og nye kunder. Du evner at håndtere pressede situationer, og du sætter en ære i at overholde deadlines. Du er systematisk, struktureret og selvkørende, ligesom du er nysgerrig og initiativrig. Med din teamplayerånd og lyst til at lære nyt bidrager du til udvikling af teamets faglighed og ekspertise, og det falder dig naturligt at give en hjælpende hånd hos dine kollegaer. Du er desuden arbejdsom og selvkørende i din arbejdsform.

Er du den nye projektleder til Strøm Hansen i Nørresundby? Send os en ansøgning på følgende mail: job@stroemhansen.dk – mrk. Projektleder Automation, gerne hurtigst muligt, da vi behandler ansøgninger løbende.

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Thomas Jepsen Lundh på telefon 2024 9853. Yderligere information om Strøm Hansen finder du på www.stroemhansen.dk.

Gem job