En­tre­pri­se-/pro­jekt­le­der indenfor an­lægs­ar­bej­der

A. Enggaard A/S i Aalborg er i en stabil og god udvikling. Vores aktivitetsniveau er højt og vi har derfor brug for flere kræfter til vores hold af entreprise- og projektledere. Et hold hvor vi ved sammenhold og fællesskab skaber de bedst mulige resultater, som vi og vores kunder kan være stolte af.

Vi søger en projektleder indenfor anlægsarbejder:

Hos A. Enggaard leder vi efter en entreprise-/projektleder indenfor anlægsarbejder. Du bliver en del af et team, som har arbejdsglæde, et godt arbejdsmiljø, spændende projekter og frihed i højsædet.

Du kan være konstruktør eller ingeniør med min 3 års erfaring, eller have erfaring med entreprisestyring, ligesom du har overblik og styr på planlægning samt god og sikker anlægsteknik.

Desuden skal du trives med at have mange bolde i luften på én gang – og samtidig være kvalitetsbevidst og kundeorienteret i dit daglige arbejde. Vigtigst af alt, så er du en holdspiller, der trives blandt dine kollegaer.

Dine opgaver vil blandt andet involvere:

  • Kalkulations- og tilbudsarbejde samt verificering af priser
  • Indkøb og entrering – gør det gode indkøb
  • Aflevering – sikre den mangelfrie rettidige aflevering til kunden
  • Indgå i afdelingens ad hoc-opgaver
  • Entreprise/projektstyring – sikre tid, økonomi og kvaliteten samt ikke mindst det gode arbejdsmiljø (dette vil være den primære opgave)

Lyder det som noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi tilbyder:

  • Glade og dedikerede kolleger og en uhøjtidelig organisation med højt til loftet
  • Et socialt fællesskab med et højt niveau af aktiviteter og arbejdsglæde
  • Et fagligt ambitiøst og inspirerende miljø med fokus på bl.a. din personlige udvikling
  • Spændende og udfordrende opgaver
  • Løn efter kvalifikationer

Kontakt os:

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Jan Jensen på tlf. 2024 8325.

Ansøgning samt CV bedes sendt til: jan.j@enggaard.dk.

Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, så ansøgninger behandles løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om A. Enggaard A/S

A. Enggaard er et entreprenørfirma, der siden opstarten i 1943 i Aalborg har udviklet sig til at være en af de største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer i Jylland samt på Fyn og Sjælland. I 2004 udvidede vi med afdeling i Aarhus og i 2017 blev afdelingen i Fredericia opstartet.

Nytænkning, kreativitet og fremdrift kendetegner vores virksomhed. I generationer har vi været erhvervslivets foretrukne partner ved især totalentrepriser og i adskillige år også med OPP-projekter.

Vi har den økonomiske styrke til at udvikle de projekter, vi tror på, og med baggrund i solide håndværksmæssige traditioner deltager vi i alle former for byggerier. Vi udfører i egenproduktion anlægsarbejder, beton og elementmontage. Dertil indgår vi desuden i ejerkredsen af flere håndværksmæssige firmaer såsom murer, tømrer, stål m.v.

Gem job