Leder til attraktiv stilling i lille privat dag­in­sti­tu­tion (GENOPSLAG)

Vil du stå i spidsen for at give ca. 40 børn i alderen 1-6 år et trygt og udviklende børneliv? Og har du lyst til at skabe pædagogisk udvikling sammen med ti engagerede medarbejdere?

Så søger vi lige nu en leder til et lille børnehus, hvor tryghed og trivsel er i fokus og engagementet og fællesskabet er stort blandt både personale, børn og forældre.

Vi tilbyder en lederstilling i et lille børnehus med et stort råderum og et stort ansvar. Som ny leder får du virkelig gode muligheder for at sætte dit eget præg på udviklingen af institutionen og sammen med medarbejderne sætte børneperspektivet i centrum.

Margrethe Sogns Børnehus er et lille hus med et stort hjerte og danner rammen om en hverdag, hvor der er fokus på leg, læring og gode relationer både blandt børn og voksne. Vi bruger den nærliggende Vigerslevparken til at udforske naturen, og skaber rum for kreativitet og leg i større og mindre børnegrupper.

Vi søger en leder, der med entusiasme og høj faglighed, kan skabe stabilitet, pædagogisk udvikling, trivsel og dannelse for børn, forældre og medarbejdere i børnehuset, fx med faste strukturer, faglige rutiner og rum til erfaringsudveksling og faglig udvikling på tværs af personalegrupper.

Om dig:

  • Du brænder for at skabe en god og udviklende hverdag for både børn og medarbejdere.
  • Du kan stå i spidsen for pædagogisk nytænkning og høj faglighed med respekt for de mange gode ting, der er oparbejdet i Børnehuset gennem årene.
  • Du kan balancere at videreføre og videreudvikle en kultur, der inddrager medarbejdernes faglige og erfaringsmæssige kompetencer.
  • Du er uddannet pædagog og har relevant ledelsesuddannelse.
  • Du har erfaring med pædagogisk ledelse.
  • Du vælger at arbejde i en privat institution, fordi du gennem din indsats tydeliggør, at private institutioner er en attraktiv institutionsform for børn, forældre, medarbejdere og kommune.

Lyder det som noget for dig med en udfordrende og spændende hverdag som leder i Margrethe Sogns Børnehus, så glæder vi os til at høre fra dig. Du er også velkommen til at kigge forbi og se institutionen, inden du sender din ansøgning.

Har du spørgsmål, kan du kontakte bestyrelsesformand Malene Flensborg Christensen på 6120 1831.

Det praktiske:

Send din ansøgning med uddannelsesbeviser og cv på mail til MFC@km.dk senest den 10. februar 2023. Vi forventer samtaler med relevante kandidater den 20. februar 2023, men forbeholder os retten til løbende at indkalde relevante kandidater til en samtale.

Stillingen ønskes besat snarest og er som udgangspunkt en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt uden faste børnetimer, men med børnetid efter behov.

Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende overenskomst indgået mellem BUPL og FOBU. Ansættelsen er betinget af Københavns Kommunes godkendelse. Der vil blive taget referencer og indhentet børne- og straffeattest inden ansættelsen.


Margrethe Sogns Børnehus er en privat institution med driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Vi er tilknyttet FOBU, som bistår i arbejdsopgaven med løn, regnskab, jura og økonomi. I FOBU har vi også et fagligt, pædagogisk fællesskab med andre institutioner. Vi mødes blandt andet en gang årligt til FOBUs årsmøde. Du har rig mulighed for ledelsessparring.

Se mere på www.margrethesognsboernehus.dk og www.fobu.dk.

Gem job