Bliv en del af Dan­marks­hi­sto­ri­en som pro­jekt­le­der!

 

Vil du med på holdet, når vi i de kommende år skal være med til at skrive Danmarkshistorie, både på Femern-projektet og en række andre større og mindre byggeprojekter i primært Danmark?

”Det er meget tilfredsstillende at vide, at de bygværker, vi arbejder på, også står der, når vores børn og børnebørn er voksne. Det bliver pludselig ens egen historie og noget, der er større end en selv. Man bliver stolt, og det giver ekstra god mening at opretholde og forbedre kvaliteten. Vi er ikke kommet foran ved at gå i andres fodspor, og det gør i den grad hverdagen afvekslende og meget spændende” siger din kommende kollega, Andreas Hensen.

En solid dansk specialistvirksomhed

Vi leverer vandtætning og overfladebehandling af beton, primært på broer, tunnelbyggeri samt større bygninger. Bygherre er som oftest Vejdirektoratet og Banedanmark, hvor vi arbejder som underentreprenører for større danske entreprenører eller internationale konsortier (joint ventures). Indenfor vores niche er der meget høje krav til kvalitet, præcision, overholdelse af tidsplaner og dokumentation, så det er en stor andel af den samlede ydelse, vi leverer.

Det betyder, at du bliver en del af en virksomhed, hvor vi har fokus på detaljen, er direkte i vores kommunikation, ikke tænker i hierarki og hele tiden forsøger at forbedre os. Vi er ikke bange for at sige ”nej tak” og påtager os kun opgaver, vi ved, vi kan løse korrekt.

Et mindre team, hvor alle har ansvar og flere ”kasketter”

Du får ansvar for en række opgaver fra start og forventes at støtte produktionen i stort og småt ude på opgaverne. Det indebærer alt fra dialog og koordinering med projektet/kunden, lavpraktiske opgaver for/med produktionen og opsamling på dokumentation samt økonomi internt.

Her er det afgørende, at du er med og hjælper teamet fremad.

Du kender til byggeri og projektledelse og ”kan sproget”.

I hverdagen falder det dig naturligt at kommunikere med kollegaer og kunder på alle niveauer, både på skrift og i tale. Du er desuden proaktiv og selvkørende i alle dele af dine arbejdsopgaver.

Den specifikke faglige viden omkring vores systemer får du her, og vi sørger for, du er klædt på til at løse opgaverne. Du kan bruge de samme systemer og arbejdsgange, som du kender fra tidligere jobs.

Vil du være med?

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via QuickApply-knappen "Ansøg" nederst.

Der afholdes løbende samtaler, og vi forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette kandidat. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!


KBT Waterproofing A/S (formerly Kemitura Bro & Tunnel – KBT) is the construction company – applicator leg of the company Kemitura A/S. Specialized in top of the market waterproofing technology, where we supply both expertise, materials and application.

Kemitura is a chemical/technical company established in 1941. The name Kemitura is a combination of the words (Kemi) and (Futura) (“Kemi” is “Chemistry” in Danish), in other words chemicals for the future. Our name and history gives us a strong sense of responsibility both towards our customers and to ourselves.

Today we are a trusted partner for many industries, providing chemicals as well as technical equipment and knowledge. Our activities are focused on reducing environmental impact, increasing work safety and ongoing product development in a close collaboration with the customers we are supplying.

We constantly focus on the principle of substitution, where dangerous chemicals are replaced by less harmful or more environmentally friendly alternatives.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Gem job

KBT Waterproofing A/S
Publiceret: 1. januar 2023

Arbejdssted