Associate Manager, Gæringen

Er dit naturlige ledelsesfokus rettet mod teams, resultater og trivsel, og er du en tydelig og nærværende leder?

Trives du med ledelse og produktion i stor skala? Har du lyst til at spille en afgørende rolle i at sikre, at fabrikkens gæringsprocesser kører optimalt, og at arbejdsmiljøet og sikkerheden er i top, samtidig med at dine medarbejdere udvikles?

Så er du måske den nye Associate Manager i gæringsfabrikken i Kalundborg, Novozymes står og mangler.

Du vil få ansvaret for 15 til 20 medarbejdere fordelt på en tekniker, en kemiker og driftsoperatører. Produktionen kører i 3-holdskift, alle ugens 7 dage. Du skal med din synlige og tilstedeværende lederstil sikre, at alle 3 skift kører optimalt, også når du ikke er der.

Du vil, som en del af ledelsesteamet, der udover dig består af 2 Associate Managere, 1 specialist og Senior manageren for området, have ansvaret for drift og udvikling af den daglige produktion.

Novozymes enzymer anvendes i bl.a. fødevarer, hvorfor vi naturligvis arbejder under tilhørende GMP-krav.

Faglige kvalifikationer

  • Du er uddannet som ingeniør eller har en teknisk baggrund, gerne med hands-on erfaring inden for produktion, men som det vigtigste er, at du er en god leder
  • Minimum 2 til 5 års erfaring med produktion inden for procesindustri
  • Erfaringer fra fødevareindustri, inkl. tilhørende krav til dokumentation og compliance, vil absolut være en fordel
  • Erfaring i brugen af LEAN-værktøjer
  • Behersker dansk og engelsk. Både skrift og tale

Din profil

Som person er du tillidsskabende og empatisk, du udstråler retfærdighed, handlekraft og ro, og du har en stor passion for god ledelse, forbedringer og resultater, med afsæt i grundige analyser.

Du holder af at motivere dine medarbejdere og uddelegere, så opgaverne løses hurtigt, sikkert og effektivt.

Du er en tydelig og nærværende leder, der sætter klare rammer og gør dine medarbejdere i stand til at tage ansvar og initiativ til at løse hverdagens udfordringer på egen hånd.

Du er god til at give og modtage konstruktiv feedback, du kan klart udtrykke dine forventninger, lave forpligtende aftaler og følge op på, at de overholdes.

Du har evnen til at kommunikere med alle typer medarbejdere og kollegaer og holde den positive tone, selv under stort pres.

Du er ambitiøs på forretningens- og dine medarbejderes vegne. Du stræber efter at udvikle både medarbejdere og forretningen gennem et tæt samarbejde mellem operatører, teknikere og procesingeniører.

Udfordringer møder du med fokus på resultater og innovative løsninger og med et “det, vi lærte i går, gør
os bedre i dag”-mindset.

Novozymes tilbyder

Novozymes er stolt over at være en arbejdsgiver, der fremmer lige muligheder og positiv særbehandling. Alle ansættelsesbeslutninger er baseret på forretningsbehov uden hensyn til race, farve, etnicitet, religion, køn, kønsidentitet eller -udtryk, seksuel orientering, national oprindelse, genetik, alder eller handicap.

I området er der en sund værdibaseret kultur, hvor høj faglighed, udvikling og resultater er i fokus. I organisationen er tillid, ligestilling, omstillingsparathed og humor nøgleord. Og det er en selvfølge, at der bliver fokuseret på din udvikling, blandt andet med coaching og sparring fra nærmeste leder og kollegaer, men også i form af relevant uddannelse.

Derudover tilbydes

  • Konkurrencedygtig lønpakke
  • Bonus ordning
  • Rigtig god pensionsordning
  • Helbredssikring

Ansøgning og information

Send din ansøgning og eventuelle spørgsmål til Trusted Advisor Lars Rohde Innergy via knappen ”Ansøg”.

Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt. Der afholdes interview og præsentationer af egnede kandidater løbende.


Novozymes er verdens førende inden for biologiske løsninger. Sammen med kunder, partnere og det globale samfund forbedrer Novozymes industriel produktion og bidrager til at bevare naturens ressourcer og skabe bedre levevilkår. Novozymes er verdens største leverandør af enzymer og mikrobiel teknologi.
Med deres bio innovation kan man eksempelvis muliggøre højere høstudbytter i landbruget, tøj vask ved lavere temperaturer, energibesparelser i fremstillingsprocesser, fornybare brændstoffer og mange andre fremskridt, som vi har brug for både i dag og i fremtiden. Hos Novozymes kalder de det Rethink Tomorrow. Se mere om virksomheden www.novozymes.com.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Gem job