Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Engageret leder

 • Er du klar til at lede et stærkt vedligeholdelsesteam, der tæller 19 dygtige kolleger?
 • Vil du spille en vigtig rolle helt tæt på processerne i en stor industrivirksomhed?
 • Og har du lyst til at bidrage til den optimale drift af Danmarks største raffinaderi?

”Du træder ind en spændende lederrolle, som du i høj grad selv kan være med til at præge. Og du er med til at sikre, at vi også fremover er de allerbedste inden for elektrisk og instrumentelt vedligehold,” fortæller Stig, manager maintenance execution.

Velkommen til Kalundborg Refinery

Vi er et dansk energiselskab med mere end 370 engagerede medarbejdere. Raffinaderiet er Danmarks største og bearbejder op til 5,5 mio. tons råolie, kondensat og blandeprodukter hvert år.

Spil en vigtig lederrolle inden for vedligehold

Som vores nye leder får du både personale- og opgaveansvar i vores el- og instrumentafdeling, der består af en supervisor og 18 teknikere og lærlinge. Sammen udfører vi vedligehold på raffinaderiets el-udstyr og instrumenter. Der arbejdes ud fra overordnede strategiske retningslinjer for afdelingen, mens du mere konkret vil få ansvaret for at:

 • sikre høj trivsel blandt dine medarbejdere
 • sikre effektivt dagligt vedligehold af elektrisk og instrumentelt udstyr
 • sikre et højt sikkerhedsniveau og sørge for forebyggende og korrektiv vedligehold af elektrisk og instrumentelt udstyr
 • facilitere samarbejde med andre afdelinger og interessenter, der er vigtige for afdelingens vedligeholdsaktiviteter
 • sikre den daglige drift af værksteder, der står for elektrisk udstyr og instrumentering
 • være i tæt kontakt med leverandører og ekstern ekspertise i forbindelse med vedligeholdsaktiviteter.

”Du bliver en del af en meget spændende forandringsproces, hvor vi til stadighed vil være de bedste i branchen inden for vores vedligehold af elektrisk udstyr, høj- og lavspænding på raffinaderiet.” – Stig

Kom helt tæt på beslutningerne

Kalundborg Refinery er et sted, hvor du ikke kun er med til at træffe beslutninger, men også er forpligtet til at gennemføre dem. Vores kultur er kendetegnet ved, at alle medarbejdere er tæt på forretningsprocesserne, hvilket gør os til en effektiv industrivirksomhed.

Derudover er vi ambitiøse og stræber konstant efter at være blandt de bedste i branchen.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor kompetencerne og det kollegiale er i fokus. Det er en arbejdsplads, hvor medarbejdere bliver hængende eller kommer tilbage til. Vi har i år fejret intet mindre end 2 x 40-års jubilæer.

Vi forestiller os, at du er en dygtig og engageret personaleleder, som ikke er bange for at udfordre status quo.

Og at du:

 • gerne har en teknisk uddannelse eller erfaring fra en teknisk stilling – måske endda erfaring fra en vedligeholdelsesafdeling eller lignende – dette ses som en fordel, men ikke et krav
 • har erfaring med Office-pakken og evt. kendskab til SAP
 • behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

”Vi håber, at du har et innovativt mindset, og at du er i stand til at se muligheder i en forandringsproces, som du selv får et stort ansvar for.” – Stig

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til processen, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Tanja Dybdal på tlf.: 7245 9646.

Send en kort ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 6. februar 2023 via nedenstående link. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Lidt mere om os

Udover raffinaderi, tank- og havneanlæg i Kalundborg har vi også produktterminaler i Hedehusene og Kalundborg, der udleverer benzin og olieprodukter til store dele af Sjælland.

Du kan læse mere om os her.

Kontaktperson

Tanja Dybdal
TLF: 72459646
Mail: tand@jobindex.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job