Chef for IT og di­gi­ta­li­se­ring

Er du PARAT til en stilling som IT-chef med ansvar for drift, udvikling og support?

Så er vi PARAT til at blive din nye arbejdsplads. PARAT er sammensat af ordene i vores værdigrundlag: Problemløsende, Aktiv, Resultatskabende, Ansvarligog Tillidsfuld tilgang til opgaverne og dine kolleger.

Om jobbet

FlexDanmarks nuværende IT-chef skifter til en international virksomhed, så derfor søger vi et strategisk tænkende, dygtigt menneske med styr på penalhuset og de rette faglige kombinationer til vores professionelle team.

Du vil blive en del af FlexDanmarks chefgruppe med reference til direktøren. Du får ansvaret for i alt 18 dygtige medarbejdere, inklusive lederen af supportfunktion, der har 3 medarbejdere. Din evne til at inddrage dine medarbejdere og skabe et solidt samarbejde både internt, med leverandører og med trafikselskaberne er naturligvis i top. Du skal have evne til at lede nedad, udad og opad og være en god sparringspartner, der vil køre de afgørende kilometer for at FlexDanmark er en vital samarbejdspartner for trafikselskaberne.

Teamet du skal være chef for, har ansvar for drift, udvikling og support af IT-systemer, som trafikselskaberne i Danmark og FlexDanmark bruger til at understøtte flextrafik. Teamet og den organisation du søger ind i har en række specialiserede kompetencer i et komplekst domæne, så du vil blive mødt af høje krav.

FlexDanmark er en del af en samfundskritisk infrastruktur. Vi sætter derfor en ære i at levere ydelser i høj kvalitet og til aftalt tid, så vi understøtter vores strategiske udvikling og vores kerneforretning: leverance af systemer og ydelser til trafikselskabernes udbud af flextrafik.

Som chef for IT og digitalisering ser du ind i en række strategiske opgaver, hvor dit primære fokus er at opretholde sikker og stabil drift med deltagelse af dine medarbejdere og resten af organisationen. Ledelsesopgaverne du sætter dig selv i spidsen for, er bl.a. it-arkitektur, infrastruktur, licensstyring, klientstyring, test management, licens management, serviceejerskab for flere it-systemer, drift, teknisk it-sikkerhed, support, sprintplanlægning, udvikling m.v. Vores væsentligste strategiske indsatser er omlægning af den tekniske platform for flextrafik, og støtte it-leverancerne af forretningsprodukter. FlexDanmark sikrer teknisk vedligehold, integrationer til andre systemer og services migrering og overgang til ny platform.

Om dig

Du motiveres af at skabe resultater i en kompleks verden med mange interessenter, som stimuleres af kompetent udvikling, drift og support.

Din rejse frem til os kan have været af mange veje. Uanset hvilken rejse du har taget, er du stærk og tydelig i din kommunikation, fordi du ved hvad brugere motiveres af. Du er stolt af det, du leverer sammen med dine medarbejdere. Og du kan forklare hvorfor. Du har høje forventninger til dig selv og din rolle. Du ved at gennemsigtighed og tydelighed er med til at give respekt om de ydelser, din afdeling har ansvaret for.

Da du er åben og indgyder tillid med dine faglige og personlige egenskaber, evner du at skabe en holdånd med dine medarbejdere og kolleger, der bidrager positivt til fællesskabet. Som chef forstår du at lytte, delegere og sætte klare rammer. Du har et vedholdende engagement, som gør dig i stand til at skabe resultater der modsvarer dit jobs strategiske vigtighed og sikrer FlexDanmarks fortsatte udvikling.

Vi forventer en passende uddannelsesmæssig baggrund, som kan understøtte din ledelse, som du har godt 10 års erfaring med fra tilsvarende organisationer.

Hos os får du

Et strategisk chefjob med operationelt ansvar i en moderne virksomhed, som udfolder sig i skønne lokaler og omgivelser centralt beliggende i Aalborg. Du får godt 130 kolleger. Vi har sammen et solidt fællesskab, stærke værdier, en aktiv personaleforening og mangeartede sociale aktiviteter. Vi tilbyder gode kantineforhold med frivillig madordning og kaffe-, the- og frugtordning. Vi har røgfri arbejdstid. Vi matcher dine kvalifikationer gennem løn, pension og arbejdsforhold i henhold til overenskomsten på det kommunale område.

Skal det være dig?

Hvis du er PARAT til at lære os nærmere at kende, og kan se dig selv som chef i FlexDanmark, så send senest den 3. februar 2023 din ansøgning og CV via jobsøgningsfunktionen på vores hjemmeside www.flexdanmark.dk. Din ansøgning behandles fortroligt.

Der holdes samtaler løbende, tiltrædelse senest 1. april 2023. Vi anvender test og der skal forevises straffeattest ved ansættelse.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Per Bo Christensen på telefon 5191 1418 eller på mail pbc@flexdanmark.dk alle henvendelser behandles fortroligt.

Vil du vide mere om FlexDanmark, se vores ledelsesgrundlag, finder du det på vores hjemmeside www.flexdanmark.dk.


Om FlexDanmark

FlexDanmark er ejet af Danmarks fem største trafikselskaber. I samarbejde med trafikselskabernes leverandører og kunder, udvikler og implementerer vi nye services til flextrafik. Flextrafik er trafikselskabernes tilbud om at levere kritisk, individuel personbefordring med kollektiv mobilitet. I flextrafikken starter der i gennemsnit en rejse hvert tredje sekund. Vi håndterer kritisk systemunderstøttelse, systemovervågning og -support af flextrafik-systemerne. Flextrafikken er planlagt fleksibelt efter passagerernes behov. FlexDanmark driver endvidere et ContactCenter, hvor vi håndterer bestillingsmodtagelse og trafikstyring til trafikselskabernes flextrafik.

FlexDanmark har et årligt budget på ca. 100 mio. kr. Vi hjælper vores ejere med at gennemføre flextrafik-kørsel for over 1 mia. kr. om året. Vi er en organisation med knap 130 ansatte, der stræber efter fælles succes med forankring i vores værdier.

Gem job

FlexDanmark
Publiceret: 6. januar 2023

Arbejdssted

Aalborg