Personlig assistent/pro­jekt­le­der søges til Executive Search

Odgers Berndtson er en af verdens største Executive Search-virksomheder med 67 kontorer i mere end 33 lande. Odgers Berndtson blev etableret i Danmark i 1979 og på vores kontor i Amaliegade beskæftiger vi i dag 29 medarbejdere heraf 9 partnere. Vores erfaring spænder vidt; fra de allerstørste internationale koncerner til den mindre danske virksomhed, som har brug for en ny direktør eller et bestyrelsesmedlem. Desuden tilbyder vi vurdering og udvikling af ledelsesteams, Executive Coaching og sparring. Vi har travlt og søger derfor en udadvendt personlig assistent/projektleder til en til to af vores partnere.

Personlig assistent/projektleder

Som tovholder og assistent spiller du en central rolle i hele search-processen og har stor indflydelse på både klient- og kandidatoplevelsen. Du får et selvstændigt, udfordrende og ansvarsfuldt job, hvor der stilles høje krav til dine sociale færdigheder, samarbejdsevner, kvalitet og metodik.

Ansvarsområde/opgaver:

  • Udarbejdelse af skriftlige tilbud, stillingsprofiler og kandidatrapporter
  • Udarbejdelse af præsentationer
  • Styring af mødelogistik
  • Opsætning af møder med klienter
  • Indkaldelse af egnede kandidater til møde
  • Forberede og fremsende alle materialer til forskellige stakeholders ved diverse møder
  • Løbende korrespondance med klienter og udenlandske Odgers Berndtson-kontorer
  • Løbende udvikling af vores templates, websites, marketing
  • Ad hoc-opgaver, bl.a. analyser
  • Flydende i engelsk, både i skrift og tale

Din baggrund

Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau, kombineret med nogle års erhvervserfaring, som har givet dig en god forretningsmæssig og organisatorisk forståelse. Erfaring med kundekommunikation samt udarbejdelse af salgsmateriale tæller positivt.

Som person er du en teamplayer som er udadvendt, robust, proaktiv og har særdeles gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt. Du trives med at levere høj service både internt og eksternt, med travlhed, er fleksibel og kan holde mange bolde i luften. Du har sans for detaljen og har en struktureret tilgang til dit arbejde, samtidig med at du formår at tænke kreativt.

Odgers Berndtson tilbyder

Et af branchens mest spændende job med mulighed for faglig og personlig udvikling. Du vil blive del af et stærkt personlig assistent-/projektlederteam.

Som personlig assistent/projektleder får du bred indsigt i dansk og internationalt erhvervsliv og en god og dyb forståelse for markedsvilkårene i en lang række brancher. Vi giver dig den nødvendige oplæring i jobbet, og du vil blive trænet i vores forskellige værktøjer, systemer og metoder.

Eventuelle spørgsmål til stillingen rettes til Office Manager Lene Albek på +45 26 18 14 89.

Din ansøgning og dit CV skal være i hænde snarest muligt. Der afholdes samtaler løbende i januar og februar.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning på e-mail info@odgersberndtson.dk.

Odgers Berndtson P/S
Amaliegade 13
1256 København K
Telefon: 33 14 36 36

Odgers Berndtson P/S
www.odgersberndtson.com

Gem job

Odgers Berndtson A/S
Publiceret: 13. januar 2023

Arbejdssted

København