Ser­vi­ce­tek­ni­ker


Hvorfor blive en del af os?

Air Liquide står for en bæredygtig fremtid, og vi er forpligtet til at gå over til en ren og bæredygtig gasindustri, hvor vi opfinder og former fremtiden med højteknologi og nytænkende løsninger til industri og sundhed.

Vi tilbyder dig en stilling i en virksomhed, der forstår, at når du vokser, vokser vi. Vi tilbyder dig derfor gode karrieremuligheder i en international virksomhed beliggende i 75 lande, mens det at arbejde i et team som Servicetekniker.

Andre fordele, der er værd at nævne, er mulighed for hjemmearbejde, sikkerhedsbonus, frokost til en fornuftig pris, sundhedsforsikring og meget mere.

Lyt til vores podcast med Ragnar, Kathrine og Clara for at lære mere om, hvordan det er at arbejde hos Air Liquide, balance mellem arbejds- og privatliv samt udviklingsmuligheder.

Din mission og hvordan du vil bidrage?

Lige nu søger Air Liquide Danmark A/S en servicetekniker, som kommer til og arbejde tæt sammen med vores serviceplanlægger. I din rolle får du ansvaret for servicering af nye og etablerede anlæg ude hos vores kunder samt vedligehold på vores egne anlæg. Som servicetekniker har du et godt øje til fejlfinding og kan hurtigt identificere, hvad der er nødvendigt for at udføre jobbet på en effektiv og sikker måde. Du kommer til at inspicere, demontere/samle, rengøre, reparere, udskifte, justere og installere komponenter på egne og vores kunders anlæg.

Hos Air Liquide Danmarks A/S kommer sikkerheden altid først, så derfor er det en vigtig del af dit ansvarsområde for og sikre, at egne og vores kunders anlæg opfylder Air Liquide's og eksterne parters sikkerheds- og kvalitetskrav.

Vores kunder findes i mange brancher og over hele landet, men dine kunder vil primært være placeret på Sjælland. Ansættelsen sker med udgangspunkt fra dit hjem, men kontor/lager/værksted findes i Taastrup. I stillingen indgår også vagtordning af en uges varighed 6-7 gange årligt efter turnus.

Hvem er du?

Du har en teknisk uddannelse og nogle års erfaring - måske har du arbejdet som VVS'er, smed eller lignende. Du har god teknisk viden, gerne med erfaring med rørinstallationer i gas- eller kølebranchen. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med svejsning af rustfri rør og lodning samt svejse- og loddecertifikat. Derudover har du gode IT-færdigheder og har kendskab til engelsk i skrift og tale (koncernsprog), samt B-kørekort.

Vi søger en selvstændig person, der kan bevare overblikket, idet du kører alene ud til vores kunder. Du er fagligt dygtig og i stand til at tage beslutninger når det kræves. Du er serviceminded og fleksibel og god til at opbygge både et fagligt og et personligt netværk. Som person falder det dig naturligt, at tage ansvar og træffe selvstændige beslutninger.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Brænder for at yde en god kundeservice og skabe fremdrift
  • Er vedholdende, pålidelig og kvalitetsbevidst
  • Har overblik og trives med "frihed under ansvar"
  • Er positiv og fleksibel
  • Er god til at formulere dig i tale og på skrift

Vi tilbyder dig

Air Liquide tilbyder dig en position i et verdensledende, dynamisk firma, der forstår, at medarbejderne skaber vores succes. Derfor arbejder vi løbende for at sikre medarbejdernes trivsel ved at tilbyde et harmonisk arbejdsmiljø, læringsmuligheder og karriereudvikling.

Løn og pensionsordning er efter gældende overenskomst. Vi stiller telefon, tablet, computer og bil til rådighed - og vi kører i Mercedes.

Har du spørgsmål, kontakt venligst: Manager Technical Service DK, Allan Falk +45 23 40 39 26

Er du klar til din næste udfordring?

Ansøg gerne i dag via linket, dog senest senest den 19. februar.

Gem job

Air Liquide Danmark A/S
Publiceret: 30. januar 2023

Arbejdssted

Taastrup