Af­de­lings­le­der

ALLERØD PRIVATSKOLE SØGER FRA 1. AUGUST 2023 EN AFDELINGSLEDER.

Har du lyst til at arbejde i en fuldtidsstilling med 12 lektioners undervisning om ugen og resten til ledelse på en helt fantastisk skole i Allerød, så læs med her.

Vi søger en passioneret og empatisk afdelingsleder, som har lyst til at indgå i vores skoleledelse, som lige nu består af en skoleleder og en viceskoleleder. Sammen skal vi skabe de bedst mulige rammer for undervisningen og livet på skolen til diverse arrangementer.

Vores afdelingsleder skal være glad for tal og god med en computer, da vi ønsker at videreudvikle ansattes og elevers brug af Office 365. Derudover skal vedkommende stå for skolens vikardækning, lærernes opgaveoversigter i TRIO samt være tovholder for mange af skolens aktiviteter såsom motionsløb, fordybelsesuge, Novemberugen, gallafest og meget andet.

Vores nye afdelingsleder bliver som en del af ledelsesteamet involveret i alle aspekter af skolens liv og kommer til at få stor berøringsflade med børn og forældre samt 60 ansatte fordelt på lærere, pædagoger, vikarer, administration, køkken og pedeller.

På Allerød Privatskole tror vi på, at et trygt miljø giver ro til at lære, til at opleve og til at undres. Alle, såvel ansatte som elever, skal føle sig som en del af fællesskabet. Gode faglige kompetencer skal suppleres med veludviklede sociale kompetencer. Forskellighed er en styrke, og alle har ret til at blive set og hørt, men samtidigt pligt til at lytte og respektere andres meninger.

Om dig:

Vi søger en person, som brænder for at skabe de bedste vilkår for, at undervisning og skoleliv bliver en god oplevelse for både lærere og elever. Der skal være en forståelse for, hvordan skoledagen er bygget op, og hvilke mekanismer der er på spil. Der skal også være en interesse og et engagement for gode samarbejder og relationer mellem de mange aktører på skolen.

Vi forventer, at vores nye afdelingsleder har stærke kommunikations- og samarbejdsevner samt en læreruddannelse eller anden relevant uddannelse, der har givet indsigt og forståelse for pædagogiske processer og læring i grundskolen.

Stærke kompetencer inden for IT, systemer og tal samt en analytisk og struktureret arbejdsfacon vil være vigtige i forhold til opgavens løsning. Erfaring med skemaplanlægning eller andre ledelsesmæssige discipliner er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder:

  • Et stærkt ledelsesteam.
  • God mulighed for at videreuddanne dig.
  • En stor grad af med- og selvbestemmelse.
  • Et virkelig stærkt hold af lærere og pædagoger, hvor fællesskab og holdånd vejer tungt.
  • Særdeles gode undervisningsfaciliteter og meget motiverede elever bakket op af ressourcestærke forældre.

Lidt om os:

Den 8. august 2016 åbnede Allerød Privatskole dørene for første gang og bød 207 elever velkommen. Siden da er der kommet flere elever og mere personale til, og i dag rummer skolen 479 elever.

Er du en ildsjæl med energi og lyst til at være med til at præge og videreudvikle en forholdsvis ny skole, er det måske dig, vi har brug for.

Løn fastsættes efter gældende overenskomst. Der indhentes børneattest, og der skal fremvises straffeattest.

Yderligere oplysninger kan fås hos skoleleder Mikkel Løvenhøj på tlf. 2218 2627 samt på www.alleroedprivatskole.dk.

Interesseret?

Ansøgning sammen med relevante dokumenter sendes via "Ansøg"-knappen nedenfor senest den 10. april 2023. Der indkaldes til samtaler umiddelbart derefter.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Gem job

Den Selvejende Institution Allerød Privatskole
Publiceret: 23. marts 2023

Arbejdssted