Un­garsk­ta­len­de teamleder/formand

Ungarsk- og dansktalende teamleder søges til Danmarks største malerfirma.

Har du malererfaring, og trives du i en lederrolle? Er du struktureret og udadvendt? Så er dette måske dit næste job!

Da vi vokser, søger vi lige nu en engageret ungarsktalende teamleder til vores afdeling på Fyn.

Viebke & West Malerfirma A/S er et sundt og velkonsolideret malerfirma med ca. 300 malere og funktionærer. Vi har eksisteret siden 1944 og specialiserer os i at udføre malerarbejde hos erhvervskunder. Vi sætter en ære i at levere et højt serviceniveau og kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Vi har både danske og udenlandske malere, og det er til et af vores ungarske teams, at vi har brug for en teamleder, som kan tage ansvar for udførslen af malerarbejdet på 1-2 forskellige byggepladser. Du vil indgå i produktionen med de andre malere, men også have mange andre ansvarsområder. Du får en alsidig arbejdsdag med en masse ansvar.

Dine opgaver vil omfatte:

  • Udførsel af malerarbejdet på projekterne sammen med dit team
  • Planlægning af projekternes udførsel
  • Daglig kontakt til byggeledere m.m.
  • Sikre at timebudget for hvert projekt er opfyldt
  • Sikring af at tidsplanerne overholdes
  • Bestilling af materialer

Din profil

Vi er på udkig efter en stærk lederprofil, der kan holde hovedet koldt i en travl arbejdsdag. Vi forestiller os, at du har ledelseserfaring, så du ved, hvad du skal lægge vægt på, når du sammensætter dit team samt kvalitetssikrer arbejdet. Det er et krav, at du har erfaring med at udføre malerarbejde på byggepladser.

Som person er du struktureret og ansvarsbevidst. Du er udadvendt og trives med en stor kontaktflade.

Da du skal kunne kommunikere både med de ungarske malere samt de danske byggeledere på byggepladserne, er det et krav, at du taler flydende ungarsk, engelsk og har et godt kendskab til dansk.

Vi ser gerne, at du har base i Danmark, har gyldig dansk arbejdstilladelse samt gyldigt dansk kørekort.

Ansøgning

Er dette dit drømmejob, så send hurtigst muligt en ansøgning og CV til mg@malerfirma.dk Skriv ”Ungarsktalende teamleder Fyn” i emnefeltet.

Vi gennemgår ansøgninger og holder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte driftschef Mattias Gudmundsson på tlf. +45 3112 2669.

Gem job

Viebke & West Malerfirma A/S
Publiceret: 24. oktober 2023

Arbejdssted