Øko­no­mi­chef med fokus på stra­te­gisk ek­se­kve­ring, ri­si­kosty­ring og ef­fek­ti­vi­tet

Er du klar til næste skridt i karrieren, og kribler det i dig for at være med til at udvikle, tænke nyt og sætte den økonomiske dagsorden i en af Nordens førende tekstil branding-virksomheder?

NS System søger en økonomichef, som får det samlede økonomiske ansvar for virksomheden samt ansvar for vores økonomiafdeling. Som økonomichef bliver du en del af direktionen bestående af CEO og COO. Du vil være udførende på egne opgaver samtidig med, at du har ledelsesansvar for pt. 1 bogholder samt samarbejdsansvar med bank, revisor og bestyrelse. NS System har netop lanceret en ny strategi, hvorfor der i høj grad bliver mulighed for at præge stillingen i takt med den strategiske udvikling, og hvor du som økonomichef er med til at give økonomisk sparring til investeringer til fremtiden. Derudover vil der være økonomisk rapportering til bestyrelsen, og du vil deltage og være referent på bestyrelsesmøder.

Dine opgaver

 • Leder af alle driftsmæssige opgaver inden for økonomi
  • Finansbogholderi
  • Lønbogholderi
  • Indberetninger
  • Leasingaftaler
 • Likviditetsstyring
 • Risikostyring
 • Rapportering til ledelse, direktion og bestyrelse
 • Kontakt til bank, revision mv.
 • Administrativ HR
 • Sikre at NS Systems økonomiarbejde følger gældende lovgivninger
 • Kontrakter og compliance ift. kunder og leverandører
 • Udarbejdelse af budgetter, business cases forecast samt tilhørende finansielle analyser
 • Optimering af økonomiske arbejdsgange
 • Eksport, told og moms

Om dig

Du er struktureret og selvkørende. Vi forventer, at du har en uddannelse inden for revision, som kunne være cand.merc.aud./HD Regnskab & Økonomistyring samt relevant brancheerfaring, gerne fra en produktionsvirksomhed. Du arbejder systematisk og målrettet med dine opgaver, og du formår at tænke i scenarier og omsætte tanker til handling og altid igangsætte opgaver med et formål. Du er formentlig analytisk tænkende og er opmærksom på og kan forudsige risici, og du formår at dokumentere og præsentere vigtigste nøgletal for ledelse og bestyrelse. Du er ansvarsbevidst og er ikke bange for at arbejde på tværs med forskellige opgaver i organisationen. Du har oparbejdet solid erfaring med finansiel rapportering og controlling. Det er vigtigt, at du har en forretningsorienteret tilgang og en udpræget forståelse for, hvordan økonomifunktionen understøtter forretningen. Den ideelle kandidat besidder samtidig et kommercielt tænkende mindset.

Interesseret i at arbejde for en virksomhed i udvikling?

NS System sælger løsninger udelukkende via et stort forhandlernetværk. Vores kerneværdier er ordentlighed, høj faglighed, nemhed for kunderne og punktlighed. Hos NS System arbejder vi med ”vores fælles fremtid” og har fokus på bæredygtighed. Vi er en ISO 14001 certificereret virksomhed, som arbejder målrettet med de 17 verdensmål. Hos NS System er fællesskab og sammenhold nøgleelementer i virksomhedskulturen, hvor medarbejderne trives i en uformel og flad organisationsstruktur. Hos NS System er tonen uformel, og vi respekterer i høj grad forskellighed, diversitet og åbenhed. NS System beskæftiger 80 medarbejdere på vores fabrik i Frederikshavn, hvor du vil få din daglige gang. NS System arbejder inden for tre områder; tekstilsalg, trykkeri og servicecenter. Dette adskiller NS System fra de øvrige spillere på markedet.

Ansøgning

Ansøgningen sendes via linket "Ansøg" på denne side. Har du spørgsmål til jobbet kan CEO Niels Rask kontaktes på 25299846.

Vi gennemgår ansøgninger løbende, så hvis ovenstående har vagt din interesse, opfordres du til at sende din ansøgning afsted allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig.

Gem job

NS System A/S
Publiceret: 26. oktober 2023

Arbejdssted

Frederikshavn