Daglig leder til han­delsvirk­som­hed

Brænder du for ledelse? Og ønsker du at arbejde i en virksomhed med kort beslutningsproces, hvor du har mulighed for at præge virksomhedens mål og få indflydelse på fremtidige tiltag? Så er du måske Clean Supplys nye daglige leder.

Clean Supply er en danskejet handelsvirksomhed, der sælger alt inden for rengøring til den professionelle bruger. Clean Supply søger en daglig leder, som vil med på en vækstrejse, hvor der er plads til innovative løsninger og ambitiøse mål.

Ansvarsområder

Som daglig leder i Clean Supply bliver du ansvarlig for den daglige drift, hvor du vil berøre mange alsidige opgaver i virksomheden. Det forventes, at du sikrer en god service til alle vores kunder, er resultatorienteret og agerer økonomisk ansvarligt. Hverdagen er dynamisk, og opgaverne er mange. Du vil derfor skulle hjælpe til, hvor det er nødvendigt, og indgå i driften, hvis behovet er der. Samtidig forventes det, at du er en synlig leder, som forstår at være medrivende og motivere personalet dagligt.

Dine primære opgaver er:

  • Daglig ledelse: Ansvarlig for medarbejdertrivsel, intern kommunikation samt sikre, at opgaver og daglige udfordringer løses korrekt og effektivt.
  • Økonomi: Udarbejdelse af budgetter samt budgetopfølgning, godkendelse af fakturaer og følge op på kreditorer og debitorer, priskalkulation samt udarbejdelse af salgsanalyser.
  • Administration: Varetage diverse administrative opgaver såsom udarbejdelse af tilbud, kontakt til samarbejdspartnere og leverandører samt indkøb og oprettelse af varenumre.
  • Kundeservice: Ansvarlig for, at alle vores kunder modtager tilfredsstillende service og rådgivning.
  • Projekter: Tovholder på diverse projekter og udviklingstiltag.

Handlekraftig og erfaren leder

Clean Supply søger en handlekraftig leder, der forstår, hvad godt købmandsskab indebærer. Du formår at tage initiativ og handle selvstændigt, tage afgørende beslutninger og stadig bevare overblikket i dagligdagen. Du er analytisk og velovervejende, og samtidig formår du at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Som person er du imødekommende, optimistisk og ser muligheder i stedet for begrænsninger. Du har en motiverende men også direkte ledelsesstil.

De kvalifikationer, vi forventer:

  • Du har erfaring fra en lignende stilling og gerne fra en mindre B2B-virksomhed
  • Du har min. 3 års ledelseserfaring
  • Du har et godt kendskab til Excel og IT-systemer
  • Du har flair for tal og godt købmandsskab
  • Du er god til at kommunikere på skrift og i tale

Om Clean Supply A/S

Clean Supply blev etableret i 1998 og har hovedsæde i Glostrup med over 1.000 m2 centrallager og administration. Clean Supply er en totalleverandør inden for rengøringsmidler, rekvisitter, papirvarer, måtter og maskiner samt relaterede produkter og serviceydelser til professionelle brugere.

Clean Supply tilbyder nogle af rengøringsbranchens mest erfarne personer, som har opbygget en meget stor viden, erfaring og knowhow omkring kemi, overflader og specialopgaver, rengøringsmetoder m.m. Vi ønsker at være branchens bedste leverandør og samarbejdspartner, hvor der med udgangspunkt i kundens behov altid gives en professionel rådgivning og support. Alt dette uden at gå på kompromis med miljøet, hvorfor vores produkter er Svanemærket.

Det daglige team i Glostrup består af fem personer inkl. ejeren, som tilsammen varetager lager, logistik, salg og administration. Derudover er der et salgsteam på 4 personer, der servicerer vores kunder i hele Danmark. Der hersker en uformel tone og et godt humør, hvor alle berører de forskellige arbejdsområder og hjælper til, hvor der er behov. Selvom hverdagen er travl, er der altid tid til en kop kaffe og gode snakke over en fælles frokost.

Sådan søger du

Hvis du kan se dig selv som Clean Supplys nye daglige leder og vil være med til at sætte dit præg på virksomheden, så modtager vi med glæde din ansøgning. Send en motiveret ansøgning samt CV via ”Ansøg”-knappen nederst i annoncen.

Vi passer på dine personlige oplysninger, og derfor modtager vi udelukkende ansøgninger og henvendelser via Jobindex.

Vi afholder løbende samtaler og glæder os til at høre fra dig!


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Gem job