Operatør

Hvordan vil du BIDRAGE og VOKSE?

Har du interesse for teknik og trives du med fysisk arbejde? Er du en hurtigt tænkende teamplayer, som elsker at lære ny ting?

Netop nu søger Air Liquide en Operatør til vores medicinske gasfyldningstation i Hedensted. Du bliver en vigtig medspiller til at holde hjulene i gang – lige fra tomme flasker kommer ind til sortering/klargøring, fyldning, scanning, frigivelse og frem til pakningen af det færdige produkt.

Send din ansøgning og bliv en del af vores mindre team, hvor samarbejde og positiv attitude er i fokus!
Som operatør, er du ansvarlig for at kontrollere, forberede og påfylde gasflasker og efterleve Air Liquides og vore kunders høje kvalitets-og sikkerhedskrav. Du er også ansvarlig for at analysere det færdige produkt. Eftersom Air Liquide producerer og fylder medicinske gasser, er du som operatør meget omhyggelig og sikrer at håndtering og dokumentering af produkterne sker i henhold til vores definerede processer.

I Air Liquide er kunden i centrum og det indebærer at du omhyggeligt kontrollerer det vi producerer, således at alle kunders bestillinger pakkes korrekt og leveres til avtalt tid.

Er du et MATCH?

I Air Liquide kommer sikkerhed alltid først, derfor er det et krav at du deler denne tankegang og at du er proaktiv i din sikkerhedstænkning. Du skriver og taler flydende dansk og har en god forståelse af engelsk.

Du er en ansvarlig person som ikke kan lide at sidde stille, og du sætter en ære i at levere et godt resultat, også i hektiske perioder. Du nyder at arbejde i et lille team, hvor vi hjælper hinanden, men du får også muligheden for at arbejde selvstændigt. Derudover arbejder du struktureret og som person er du en hurtigt tænkende og fleksibel holdspiller som kan lide at lære nye opgaver.

Jobbet kan være fysisk krævende, men det er også et afvekslende job med gode udviklingsmuligheder. Vi stiller ingen krav til at du har erfaring med at arbejde med gas, i det vi sikrer, at give dig en grundig uddannelse på stedet.

Placeringen for denne stilling er i Hedensted, og du vil rapportere til Site Manager, Kim Petersen. Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Kim Petersen, tlf.+45 23 40 39 25.

Indsend venligst din ansøgning senest 26 november. Vi gennemgår ansøgningerne og inviterer til interviews løbende, så tøv ikke med at ansøge i dag!

Denne rekruttering håndteres af vores interne rekrutteringsteam. Vi undgår derfor kontakt fra rekrutterings- og konsulentbureauer. Tak!

Vores forskelligheder er vores styrke

Hos Air Liquide er vi forpligtet til at opbygge en mangfoldig og rummelig arbejdsplads, der favner mangfoldigheden blandt vores medarbejdere, vores kunder, patienter, interessenter i samfundet og kulturer over hele verden. Vi byder velkommen og behandler ansøgninger fra alle kvalificerede ansøgere, uanset deres baggrund. Vi er stærkt overbevist om, at en mangfoldig organisation åbner muligheder for, at folk kan udtrykke deres talent, både individuelt og kollektivt, og det er med til at udvikle vores evne til at innovere, fordi vi derved realiserer vores grundlæggende principper, arbejder for vores succes og samtidig skaber et engagerende miljø i en verden i forandring.

Gem job

Air Liquide Danmark A/S
Publiceret: 7. november 2023

Arbejdssted

Hedensted