Pro­jekt­le­der til spændende ener­gi­pro­jek­ter – In­du­stri­al Re­fri­ge­ra­tion

Søger du muligheden for at drive dine egne projekter og vil du være med til at skabe fremtidens bæredygtige køleanlæg og varmepumper? Så læs mere om hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!  

Hvad du vil lave

Hos Johnson Controls søger vi nu to projektledere til at drive projekter af køle- og varmepumpeanlæg til kunder i hele Danmark. Johnson Controls er en global organisation med mere end 120.000 medarbejdere og vi udvikler, producerer og markedsfører komplette køleanlæg og varmepumper til industrielle og maritime formål. I vores projektafdeling vil du blive en del af en fantastisk afdeling bestående af projektingeniører, projektledere og tekniske assistenter.

Hvordan du vil gøre det

Som projektleder i vores projektafdeling vil du få ansvar for, at sikre den tekniske sagsbehandling og beregning af projekter samt sikre indkøb, logistik og ikke mindst styring af økonomien i projektet. Derudover vil du få ansvar for koordinering og den faglige kontakt til kunden/entreprenøren. Dette består af overlevering fra og til salgs- og el-afdelingen samt serviceorganisationen. Du vil stå for den tekniske sparring og support til montageafdelingen; samt on-site tilstedeværelse på byggepladser, hvor du følger projektet fra begyndelse til færdiggørelse.

Hvem vi leder efter

  • Du trives i et team, hvor samarbejde og vidensdeling er i højsædet – men du nyder også at arbejde selvstændigt, hvor frihed under ansvar er naturligt
  • Erfaring af projektstyring af tekniske projekt (portefølje-management)
  • Evnen til at samarbejde med interne og eksterne interessenter på alle niveauer
  • Evnen til kritisk at analysere og optimere processer
  • Relevant teknisk uddannelse, gerne inden for mekanik eller energi 
  • Ubesværet mundtlige og skriftlige kommunikationsevner, samt evnen til at kommunikere tekniske oplysninger til personer som ikke har en teknisk baggrund
  • Det er en fordel hvis du er fagligt rutineret i køleprocesser til større industrielle køleanlæg

Vi tilbyder dig en spændende rolle i en global organisation, hvor vi vil gøre alt for at du er succesfuld i jobbet samt trives i det daglige arbejde og i vores team. Du vil opleve rig mulighed for både faglig og personlig udvikling, samt oplevelsen af at arbejde sammen med nogle af industriens førende eksperter. Vi sørger desuden for en grundig oplæring, som er tilpasset til dit erfaringsniveau. Stillingen er placeret on-site på vores lokation i Hornslet eller Roskilde.

Ansøgning 

Søg stillingen via knappen "Ansøg" nedenfor. For yderligere info er du velkommen til at kontakte Hanne Rewaldt (Projektchef) på tlf. +45 2249 8112/hanne.rewaldt@jci.com eller kontakte Ida Lindgren (Senior Talent Acquisition Partner) på ida.lindgren@jci.com.

Annoncen vil blive fjernet, når stillingen er besat. 

Gem job