Senior pro­gram­mør til udvikling

Har du erfaring med webteknologi? Har du interesse for at være med i udviklingsprojekter som binder teknologier sammen? Kunne du tænke dig at lære nye systemer at kende? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!

Johnson Controls Køleteknik beskæftiger 175 ansatte inden for salg, projektering, installation og servicering af køle-og fryseanlæg på både industrielle og kommercielle køleanlæg – primært i Danmark, men også i resten af verden. I udviklingsafdelingen vil du indgå i en stabsfunktion til mange af disse afdelinger.

Hvad kan vi tilbyde:

Vi søger til vores software udviklingsafdeling i Holme en alsidig programmør til et igangværende greenfield projekt, hvor der er en stor diversitet af åbne opgaver. Vi er i gang med at opgradere vores eksisterende udviklingsplatform, der har sikret os en ledende rolle i markedet for styring af industrielle kølesystemer igennem to årtier. Den nye platform skal sikre sammenhæng i vores forretningsprocesser ved at integrere systemer som ACAD, Caddy++, Siemens TIA portal, SCADA-systemer som iFix og egenudviklede webapplikationer. Dette opnås gennem udnyttelse af de import-/eksportfunktioner, som de enkelte systemer stiller til rådighed. Vi autogenerer generisk styringssoftware og brugergrænseflader og leverer værktøjer til at konfigurere disse og diverse sidestillede feature-applikationer. Vi anvender hovedsageligt generisk Typescript (uden frameworks) i Svelte til front end- og C# til back end-udvikling, men anvender også andre teknologier, hvor det giver mening eller er påkrævet. Produktet forventes at have en lang levetid, så vi vægter kvalitet og vedligeholdelsesvenlighed højt. Vi håber også, at du vil falde godt til og vælge at følge platformen ind i vedligeholdsfasen.

Du er selvkørende, innovativ og åben for at sætte dig ind i nye problemområder. Du vil få en stor kontaktflade med erfarne kollegaer og eksterne samarbejdspartnere og bliver en del af et dynamisk og engageret team i et uformelt men resultatorienteret miljø, hvor vi lægger vægt på den enkelte medarbejder og dennes fortsatte udvikling.

Vi arbejder med integration af systemer og teknologier og anvender bla. følgende:

 • Data: JSON, XML, Device drivere
 • Programmering: C#, Typescript, Svelte
 • Proces-teknologi: Siemens TIA Portal
 • SCADA-teknologi: iFix
 • Service bus (NATS)
 • SignalR

Vi vil gerne opbygge større kompetence i afdelingen for:

 • Full stack webteknologi
 • Cloud-teknologi
 • Mobile devices

Du kommer med:

 • En relevant it-uddannelse og gerne praktisk erfaring fra egne- og/eller erhvervs-projekter
 • Gerne med erfaring indefor nogle af de nævnte teknologier.
 • Taler og skriver både dansk og engelsk.

Dine udviklingsmuligheder:

Der vil være gode muligheder for udvikling og opkvalificering, da vi bruger mange teknologiske værktøjer, tilbyder vi (efter)uddannelse der hvor du har behov for dette.

Som person:

 • Du kan arbejde selvstændigt, men samtidig er du også en kollega med en positiv, fleksibel og proaktiv indstilling til job og kollegaer.
 • Du har en evne til at komme med nye ideer og brænder for at finde de optimale løsninger.
 • Du motiveres af ny viden, da der både er nye og ”gamle” komplekse systemer du skal sætte dig ind i.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Lyder dette som noget for dig? Så ansøg via knappen "Ansøg" nedenfor. Husk, at vedhæfte et CV. De forskellige CV behandles i takt med, at vi modtager dem. Tiltrædelse sker efter aftale. Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Field Operation Manager Claus Dyhrestrup på mobil +45 2249 7899 eller E-mail: claus.dyhrestrup@JCI.com. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen Christina Rundstrøm (Talent Acquisition Specialist) på telefon (+45) 2550 5171 eller på mail: christina.rundstrom@jci.com.

Gem job