Pro­jektleder til vores lever­anceaf­del­ing


Kom og vær med i vores Projekt- og Service Delivery Team som projektleder, hvor du får en bred berøringsflade i vores leveranceprojekter

Brænder du for at arbejde med implementeringsprojekter - ofte med korte deadlines, og sætter du en ære i stærk stakeholder management? Er du struktureret, ansvarsfuld, serviceminded og god til at samarbejde? Så er du måske vores nye kollega i vores PMO-team som dygtig og erfarende projektleder indenfor leveranceprojekter.

Du vil varetage en rolle både som projektleder på leveranceprojekter og som Service delivery ansvarlig for 1 eller 2 strategiske kunder.

Jobbet

Som projektleder hos Ricoh får du mulighed for at arbejde med leveranceprojekter allerede i salgsfasen i samarbejde med salg. Herefter bliver det dit ansvar at planlægge, styre og levere betydelige hardware- og software-projekter og dermed være med til at sikre vækst og øge kundetilfredsheden hos Ricoh.

Som projektleder hos Ricoh slipper du ikke kunden efter levering af et projekt, men fortsætter ofte samarbejdet og vil fortsat levere forskellige services til kunden. Derfor er jobbet en to-delt rolle, da du også skal være ansvarlig for service delivery hos vores største kunder. Denne del af processen giver rigtig god mening, da du i forvejen har godt kendskab til kunden i forbindelse med leveranceprojektet. Du har stor indsigt i kontrakten og har derfor mulighed for at drive governance efterfølgende.

PMO består i øjeblikket af 2 projektledere og 1 projektkoordinator, som både varetager leveranceprojekter og Service Delivery-delen. Du kommer til at arbejde tæt med hele teamet.

Opgaverne

Project Manager-opgaver:

  • Planlægge, udføre og implementere hard- og/eller software-leveranceprojekter i samarbejde med salg og support-funktioner
  • Ansvarlig for projektmøder, workshops, dokumentation, styregruppemøder, ressourcer og forbrug og ikke mindst fremdrift, status og signoff
  • Udarbejde projektdokumentation og leveranceplaner

SDM-opgaver:

  • Varetage den aftalte governance-struktur med kunden og sikre, at vi overholder vores kontraktvilkår mht. drift og SLA
  • Fremsende driftsrapporter og afholde efterfølgende driftsmøder med kunden
  • Sammen med salg og support-funktioner at tilsikre et tæt samarbejde med kunden
  • SPOC i forhold til driftseskalering

Din baggrund

Du har praktisk erfaring med projektledelse, PMI og/eller Prince II og kan dokumentere:

  • Solid stakeholder management
  • Økonomistyring (ressourcer, timer og change)
  • Kommunikation på styregruppe-niveau.

For dig er levering af projekter til tiden og indenfor budget et absolut ’must’. Du er udadvendt og trives med at have indflydelse. Du bidrager til den gode stemning og forstår at samarbejde med eget team og din projektgruppe hos kunden.

Du er stærk indenfor kommunikation, mødestyring og behersker både dansk og engelsk. Vi arbejder på tværs af landegrænser, og det er en fordel, at du trives med at arbejde med mennesker på tværs af funktioner og lande.

Struktur, detaljer og kvalitet er gennemgående i din måde at arbejde på, selvom dette job kræver en til tider pragmatisk approach, hvilket du også skal kunne håndtere.

Ricoh som arbejdsplads

Du kommer til at arbejde i et dynamisk salgsmiljø i et PMO-team, hvor vi har fokus på trivsel og udvikling. Du kommer til at arbejde tæt med alle funktioner, og du bliver en central person for både forretningen og kunden.

Hos Ricoh er der mulighed for udvikling og læring, vi har fokus at sætte det dygtigste team og gør en dyd ud af, at folk har det godt.

Attraktiv lønpakke, sundheds- og pensionsordning, adgang til e-learning, arbejdsplads i moderne kontormiljø i Vallensbæk med frokostordning og også mulighed for fleksibel arbejdsplads.

Er du nysgerrig og vil vide mere om rollen? Kontakt os venligst

Ea Burmann, Programme Manager PMO, ea.burmann@ricoh.dk eller mobil 2340 0991.

Ansøgning

Send din ansøgning hurtigst muligt til: RICOH (careersatricoh.com)

Ansøgningsfrist: 31. december 2023.

Om RICOH

Ricoh er en virksomhed med informationshåndtering og digitale tjenester. Vi bringer mennesker, processer og teknologi sammen for at løse problemer for store og små virksomheder. Vores tjenester gør det muligt for enkeltpersoner at arbejde, hvor og hvornår de vil. Vi ønsker at forbinde arbejdspladser og arbejdsgange og bidrage til et mere bæredygtigt samfund, der sætter mennesker i stand til at innovere. Læs mere om Ricoh her: www.ricoh.dk

Gem job

Ricoh Danmark A/S
Publiceret: 8 December 2023

Arbejdssted

Vallensbæk