Salgsin­ge­ni­ør til vi­de­re­ud­vik­ling af køl- og ener­gi­seg­men­tet (Danmark)

Har du et innovativt og proaktivt mindset, som evner samspillet mellem avanceret ingeniørvidenskab og kommerciel forståelse? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig! 

Hos Johnson Controls søger vi en salgsingeniør til at arbejde med salg af teknologi til køle- og varmepumpeindustrien. Johnson Controls er en global organisation med mere end 120.000 medarbejdere og vi udvikler, producerer og markedsfører komplette køleanlæg og varmepumper til industrielle og maritime formål, som er baseret på naturlige kølemidler.  

Hvad du vil lave

Som salgsingeniør vil du spille en vigtig rolle i videreudviklingen af vores forretning inden for køl- og energisegmentet. Dit ansvarsområde vil være at sælge og definere de tekniske løsninger i projektsalg overfor både kunden og rådgiveren, samt være brobygger til vores serviceafdeling. Det er vigtigt at du besidder lysten til at skabe sammenhæng med Entreprise- og After Marked Service forretningerne – Så vi sikrer en “one team” tankegang. Hos os vil du blive en del af et lille, stærkt salgsteam, hvor du kan arbejde ud fra vores hovedkontor i Hornslet.

Hvordan du vil gøre det

Som salgsingeniør vil du have et nuanceret job, hvor du servicerer vore eksisterende kunder, håndterer udbudsmaterialer samt laver opsøgende teknisk salg. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Teknisk rådgivning af kunder i forhold til løsningsvalg, muligheder og begrænsninger på anlæg
  • Udarbejdelse af tilbud og tilbudskalkulationer
  • Sparring med serviceafdeling i forhold til omlægning og/eller udvidelse af eksisterende installationer

Hvem vi leder efter

Som person: 

  • Uddannelse som ingeniør, maskinmester eller tilsvarende kombination af uddannelse og gerne kommerciel erfaring, alternativt hands-on erfaring fra kølebranchen.
  • En stærk netværker og teamplayer, som nyder at arbejde i en dynamisk og global matrix organisation
  • En god videns formidler over for kunder og kolleger
  • Minimum 2-5 års relevant erfaring med teknisk salg/projektsalg, gerne inden for køl og varmepumpe segmentet
  • Flair for kommunikation på dansk og engelsk samt i brugen af Office, beregningssoftware og CRM. 
  • Du har bred forståelse for køleteknik for herigennem at kunne identificere muligheder og begrænsninger på en aktuel kundes systemer
  • Solidt kendskab til samt forståelse af kalkulationsmodeller

Ansøgning

Lyder dette som dig? Så send os din ansøgning i dag via vores hjemmeside, da vi løbende evaluerer indkomne ansøgninger, og besætter rollen når den rette kandidat er lokaliseret. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Sales Director Peter Arve – mobil +4522497701 eller kontakt Talent Acquisition Partner, Iben Lund - mobil +45 25507944 #LI-IL3

Hvad tilbyder vi:  

Vi tilbyder dig en spændende rolle i en global organisation, hvor vi vil gøre alt for at du er succesfuld i jobbet, samt trives i det daglige arbejde og i vores team. Du vil opleve rig mulighed for både faglig og personlig udvikling, samt oplevelsen af at arbejde sammen med nogle af industriens førende eksperter. Vi sørger desuden for en grundig oplæring som er tilpasset til dit erfaringsniveau. Stillingen er placeret on-site på vores lokation i Hornslet (Aarhus).

Gem job