Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Værkfører – klar til nye ud­for­drin­ger?

Vi søger en dygtig værkfører til at indgå i vores virksomhed og tage del i den videre udvikling af firmaet.

Hos os får du mulighed for at bruge alle dine koordinerings- og ledelsesevner, når du får ansvaret for vores 13 dygtige produktionsmedarbejdere. Du vil stå for udviklingen i afdelingen, koordinering af alle ordre så de produceres og leveres til tiden samt pleje og udvikling af vores dygtige medarbejdere.

Vi har netop modtaget Gazelleprisen for 2. år i træk samt endnu en AA-rating – vi håber, at du har lyst til at fortsætte denne udvikling med os.

Du vil få

 • stor indflydelse på vores fremtidige produktion
 • et tæt samarbejde med vores ledergruppe
 • et hold gode og humoristiske kolleger.

Velkommen til KM Vandskæring

KM Vandskæring i Nørresundby tilbyder at skære i alle slags materialer (lige fra aluminium til plast og messing) for virksomheder over hele Danmark. Vores produktion består af afdelinger, der arbejder med vandskæring, kantbukning, laserskæring, afgratning samt forsendelse.

Vi har en stor knowhow og leverer høj kvalitet – hver gang. Vores maskinpark er topmoderne og kan håndtere emner op til 8x3 meter, både i skæring og kantbukning. Hvor de fleste siger nej pga. størrelsen, der fortsætter vi.

Du leder hele produktionen

Som vores nye værkfører får du ansvar for vores produktionsafdeling, hvor du planlægger det daglige arbejde og motiverer teamet. Du viser gerne vejen for medarbejderne, forstår at anerkende dem og deres arbejde, samt ved hvornår der er brug for korrektion eller vejledning. Du sørger for at effektiviteten i afdelingen holdes oppe, kvalitetstjekker og kommer med ideer til optimeringer. Din nok vigtigste opgave er at få alting til at glide så alle ordre kommer ud til tiden.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • produktionsplanlægning
 • bemandingsplanlægning
 • ledelse og udvikling af dine 13 medarbejdere
 • rekruttering af nye medarbejdere
 • sikkerhed og trivsel.

Du kommer til at få et tæt samarbejde med vores øvrige lederkolleger fra Salg, Økonomi/Administration og Direktøren.

Få medbestemmelse hos os

Du får stor indflydelse på din egen hverdag, hvor du er med til at påvirke beslutningerne i en virksomhed i rivende udvikling. Da vi startede virksomheden i 2017, var vi 2 medarbejdere – i dag er vi 27. Vi går højt op i sikkerhed, og det er du med til at fremme på tværs af afdelinger.

Hvem er du?

Vi er en virksomhed hvor der er plads til alle og vi søger en værkfører, der ønsker det samme som os, nemlig glade og tilfredse kunder samt et godt arbejdsmiljø.

Som person er du ansvarsfuld, positiv og løsningsorienteret, og du kan bevare overblikket i pressede situationer. Du kan arbejde selvstændigt og struktureret og vil gerne lykkes sammen med andre. Din ledelsesstil er fair, motiverende, og du er god til at lytte og kommunikere.

Derudover forestiller vi os, at du har:

 • erfaring fra en lignede stilling i en produktionsvirksomhed – det kunne evt. også være som teamleder. Det vigtigste er, at du allerede har prøvet lidt kræfter med koordinering og ledelse
 • en produktionsteknisk eller håndværksmæssig uddannelse – det kunne være som smed
 • maskinforståelse og gerne kendskab til rustfrit stål
 • gode IT-kundskaber.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Tanja Dybdal på 72 45 96 46.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link og senest den 10. december 2023. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Kontaktperson

Tanja Dybdal
Rekrutteringskonsulent
Tlf. 7245 9646
Mail: tand@jobindex.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job