Teamleder til Prescri­bas Rå­d­giv­nings­cen­ter


Er du glad for og god til at være leder? Og har du interesse for eller baggrund indenfor sundheds-, social-, forsikrings- eller pensionsområdet? Så er du måske den nye leder, vi har brug for til et dygtigt team i vores psykologiske Rådgivningscenter.

Om Prescriba

Vi er en virksomhed i hjertet af København, hvor 80 medarbejdere sikrer psykologisk rådgivning, psykiatrisk udredning, akut krisehjælp og andre sundhedsløsninger til især forsikrings- og pensionskunder i Danmark.

Vi er en rar og travl arbejdsplads, der sætter fællesskab og faglighed højt og har fokus på at møde vores klienter i øjenhøde og sikre den helt rigtige hjælp.

Rådgivningscentret er organiseret i 4 teams med hver sin leder og består af næsten 60 medarbejdere med forskellig baggrund – vi har fx både psykologer, psykoterapeuter, sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter og pædagoger blandt vores dygtige rådgivere. Vi har et engageret kollegafællesskab, hvor vi bruger de faglige forskelligheder til at gøre hinanden bedre, og vi sparrer løbende for fortsat at sikre og udvikle faglighed og høj tilfredshed blandt klienter og kunder.

Det sociale og faglige fællesskab vægtes meget højt, så der gennemføres løbende supervision, faglige oplæg samt forskellige sociale arrangementer såsom brunch og fredagsbar.

Om teamlederstillingen

Vi har en stor og travl drift, der skal fungere hver eneste dag, så meget tid vil gå med at sikre en god fordeling af ressoucer til henholdsvis telefoni og administrative opgaver. Andre vigtige fokusområder er medarbejdernes faglig udvikling og trivsel samt sikring af, at vores forsikringskunder og virksomheder er tilfredse med vores leverancer og kvalitet.

Udvalgte arbejdsopgaver:

 • Planlægge og sikre optimal drift i Rådgivningscentret sammen med de øvrige teamledere
 • Holde styr på fravær, serviceniveau, performance m.v.
 • Faglig udvikling og opfølgning via daglig sparring, 1:1 og MUS med rådgiverne
 • Rekruttering af nye rådgivere
 • Sikring af god klienthåndtering samt overholdelse af kundeaftaler
 • Afholdelse af teammøder med fokus på trivsel, planlægning, arbejdsfordeling m.v.
 • Deltagelse i fx. kundemøder og projektarbejde

Hvilken profil søger vi?

Vi lægger vægt på, at vores nye leder:

 • har mindst et par års erfaring med driftsledelse, trives i lederrollen og har naturlig autoritet kombineret med en god evne til at motivere
 • kan se sig selv som del af et lederteam præget af teamånd, gensidig respekt, fri tone og gode faglige drøftelser
 • ser det som en naturlig del af lederjobbet at have åben dialog med medarbejdere og give konstruktiv feedback om præstation, adfærd, kvalitet og forbedringsområder
 • har et skarpt blik for procesoptimering, finder gerne på alternative måder at arbejde på og ser muligheder i forhold til udnyttelse af IT
 • kan lide at arbejde efter mål og har stort fokus på service/kundetilfredshed
 • kan arbejde i et travlt og levende miljø, hvor alle sidder i mindre storrumskontor
 • hviler i sig selv – har selvtillid, selvindsigt, empati, en god evne til at lytte og gerne også en god portion humor og uhøjtidelighed. En høj stresstærskel og en positiv tilgang vil bestemt også være en fordel.

Ud over de nævnte kvalifikationer har den ideelle kandidat erfaring med ledelse af medarbejdere med social- eller sundhedsfaglig baggrund i call- eller rådgivningscenter samt kendskab til eller interesse for sundhedsområdet, forsikring og/eller pension.

Rådgivningscentret har åbent man-tor kl. 8-17, fredag 8-16. Derudover er enkelte rådgivere på vagt udenfor åbningstid (hvor de modtager opkald vedrørende akut krisehjælp). Arbejdstiden er 37 timer.

Løn efter kvalifikationer.

Ansøgningsfrist

Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning + CV hurtigst muligt via "Ansøg"-knappen nederst og senest den 7. december 2024.

Arbejdssted er Prescriba, Hyskenstræde 6, 1. sal. , København K (ved Strøget/tæt på Gammel Strand metrostation)

Forventet opstart: 1. februar 2024.

Der holdes løbende ansættelsessamtaler.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Chef for Rådgivningscentret Marianne Cordes på marianne@prescriba.com eller telefon 2428 4672 (tirsdag eller torsdag kl. 14-16).


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Gem job