Head of Products – Denmark

Permanent

Stilling

Som Head of Products får du ansvar for at drive og udvikle vores produktportefølje gennem hele produktlivscyklussen fra opstart og første brainstorm frem til lancering og løbende post launch-ledelse.

Du og dit team har ejerskab for at iværksætte, eksekvere og følge op på handlingsplaner for produkt porteføljen . Du er derfor både kommercielt drevet og samtidig projektlederen, der sikrer fremdrift og at projekterne når i mål.

Du er ansvarlig for den forretningsmæssige udvikling af vores produktportefølje på kort og langt sigt og sammen med dit team er du bindeled mellem de kommercielle og tekniske funktioner. Som product manager arbejder du sammen med det meste af organisationen i Danmark og især udviklingsorganisationen, markedsføring og den kundevendte organisation samt vores globale product organisation.

Mindworking & Reapit hvem er vi?

Mindworking A/S, som er en del af Reapit, leverer softwareløsninger til ejendomsmæglerbranchen. Vi udvikler unikke værktøjer baseret på en dybdegående indsigt i branchen og viden om teknologiens muligheder. Vi er markedsleder i Danmark og betragter vores kunders succes og udfordringer som vores. Enabling you er vores mantra - at gøre vores kunder i stand til at optimere deres forretning med vores værktøjer er vores succeskriterie. Vi bor centralt i Aarhus i et inspirerende miljø – og vi er pt. 55 dedikerede medarbejdere, som hver dag fokuserer på relevant og brugervenlig innovation.

Reapit har i mere end 25 år leveret end to end løsninger til ejendomsbranchen. Vores software understøtter ejendomsmæglere og administratorer i Storbritannien, Australien og Danmark og forbinder købere og sælgere, lejere og udlejere.

Dine opgaver

Dine overordnede mål er at drive og udvikle vores produktportefølje og ikke mindst stå i spidsen som leder af vores produktteam på fire personer:

 • Ansvarlig for den fulde produktlivscyklus og sikre at roadmaps holdes ajour, herunder også sikre at der er fokus på det langsigtede roadmap
 • Fastlægge klare prioriteter og deadlines og understøtte dit team i end to end håndtering af produkter, backlogs og leveranceprojekter, så vi altid kommer hele vejen rundt.
 • Stå i spidsen for produktlanceringer med tværfunktionelle teams og sikre at alle områder er dækket af både internt ift. drift og kommercielt.
 • Effektiv og proaktiv kommunikation med eksterne og interne aktører for at sikre, at alle involverede parter klart forstår deres ansvar samt sikre orientering om fremdrift
 • Understøtte dit team i at skabe overblik over projekter, plan og fremdrift
 • Tage ejerskab over problemer og risici
 • Stakeholder management og kommunikation både internt og eksternt med kunder og partnere, samt deltagelse i styregruppemøder med kunder og partnere

Hvem er du?

Du er en erfaren product manager med et stærkt project manager-gen og gerne med hands on erfaring fra product owner-rollen. Hertil har du erfaring med eller evnen til at lede en product management-funktion.

Det går stærk hos os engang i mellem, så du skal have erfaring med at levere projekter i et travlt miljø med stramme deadlines og sikre samarbejde på tværs af teams, der kan have modstridende prioriteter. Det er derfor væsentligt, at du kan formidle komplekse problemstillinger som enkle budskaber og sikre buy in fra de væsentlige stakeholders.

Du bygger dit lederskab på involvering og motivation og kan favne forskelligheden blandt dine medarbejdere både fagligt og menneskeligt. Du er tillidsvækkende og nyder respekt hos kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere og sætter pris på en uformel arbejdsplads, hvor der er plads til sjov.

 • Min. 3 års erfaring med produktudvikling indenfor software fra en lignende rolle i B2B virksomheder, gerne SaaS.
 • Du har en kommercielt orienteret profil og har din kommercielle product management værktøjskasse på plads samt erfaring med agil produktudvikling.
 • Som person har du stærke og vedholdende eksekveringsevner og indgående erfaring med stakeholder management samt projektledelse.
 • Du har øjet på bolden med et løsningsorienteret mindset, overholder deadlines og kan skabe struktur i en hverdag, hvor tingene går hurtigt
 • Du er struktureret med sans for kvalitet og detaljer og kan samtidig fremme og udvikle relationer og samarbejde på tværs af teams i huset og således være en motiverende sparringspartner for alle projektdeltagere.
 • Gode kommunikationsevner på tværs af alle interessentniveauer og funktionelle områder
 • Flydende i dansk og engelsk i både skrift og tale.
 • Kendskab til ejendomsmæglerbranchen vil være et stort plus

Hvad vi kan tilbyde

Mindworking tilbyder et attraktivt job i en dynamisk og international virksomhed i vækst og gode muligheder for at selv at præge store dele af jobbet.

Som vores nye Head of Products indgår du i virksomhedens lederteam og bliver en del af en flad organisation med højt til loftet.

Vi tilbyder en attraktiv, lønpakke inkl. pension og flere personalegoder.

Hvis du har spørgsmål til jobbet eller virksomheden, er du meget velkommen til at kontakte General Manager Sally Lund på 2760 3309. Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning og CV hurtigst muligt på mhawkins@reapit.com. Vi behandler
ansøgningerne løbende.

Gem job

Mindworking A/S
Publiceret: 4. december 2023

Arbejdssted

Aarhus