Øko­no­mi­chef til dansk ejerledet han­delsvirk­som­hed i vækst!


Scandi Supply a/s er en af Danmarks førende leverandører af materialer for passiv brandsikring, herunder brandbeskyttelse af bærende bygningskonstruktioner, brandskalsikring af facader og hulrum samt løsninger for brandlukning af installationsgennemføringer. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen, hvilket har gjort os til specialister på passiv brandsikring og projektorienterede specialløsninger. Vores produktsortimentet distribueres gennem førende grossister og tømmerhandlere i Danmark samt til OEM-kunder i Europa. Igennem et seriøst leverandørnetværk sørger vi for, at vi altid har adgang til de bedste og mest veldokumenterede systemer på markedet. Virksomheden er ejerledet og er kendetegnet ved en flad organisation.

Vi søger en økonomichef til vores hovedkontor i Vissenbjerg

I en nyoprettet stilling søger vi en økonomichef til at drive og udvikle vores økonomifunktion, herunder den finansielle strategi.

Om Jobbet

Scandi Supply har vækstet kraftigt de sidste 4-5 år, og som en naturlig konsekvens heraf har vi behov for yderligere ressourcer til økonomistyring. Opgaverne ligger i dag hos ledelsen, men ønskes på sigt samlet i én funktion. Du bliver som en del af ledelsen derfor en nøglemedarbejder i forhold til at styre virksomhedens likviditet, budgetter, investeringer, risikoanalyser og strategiske retning.

I relation til økonomifunktionen arbejder virksomheden i dag med E-Conomic (Regnskab), Budget123 (Budget), Rackbeat (Lager) og Super Office (CRM). Kendskab til én eller flere af disse systemer vil være en fordel.

Vi er en handelsvirksomhed, der indkøber varer fra det meste af Europa. Disse varer videresælges primært på det danske marked under egne varemærker og med egen produktdokumentation. Du skal derfor forvente at være en aktiv del af leverandøraftaler i relation til økonomiske forhold.

Vi har en ekstern medarbejder, der udfører daglig bogføring og løn.

Om dig

Du har en stærk finansiel profil med god forståelse for økonomifunktionen i en handelsvirksomhed. Du har allerede dokumenteret erfaring fra en lignende funktion.

Du er velformuleret i skrift og tale på dansk og engelsk, ligesom du naturligvis er stærk IT-mæssigt, hvilket er en forudsætning for succes i jobbet.

Du vil få berøring med alle i virksomheden, og det er derfor vigtigt, at du er god til at samarbejde på tværs af organisationen.

Du har en relevant økonomiuddannelse, evt. med videreuddannelse i form af HD eller Master-uddannelse.

Vi tilbyder

En spændende stilling i en voksende organisation. Virksomheden er beliggende i Vissenbjerg. Du bliver en del af et team af kollegaer, hvor faglig styrke, engagement, dynamik, sammenhold, humor og lyst til at bidrage præger en uformel og til tider hektisk dagligdag. Ikke mindst humor fylder en stor del af hverdagen, og du vil på kontoret møde en meget uformel kultur.

Du vil få stor medbestemmelse i jobbet, og du kan være med til at sætte dagsordenen for funktionen. Det er en nyoprettet stilling, og det er derfor en funktion, der skal formes ud fra nogle overordnede rammer.

Ansættelsesforhold

  • Løn efter kvalifikationer
  • Pensionsordning med sundhedssikring

Kontakt

Vi venter gerne på den rette kandidat, men afholder løbende samtaler. Ansøgning og eventuelle spørgsmål kan rettes til Adm. Direktør Bent Jensen på 2322 0555 eller bj@scandisupply.dk

Gem job

Scandi Supply a/s
Publiceret: 16. februar 2024

Arbejdssted

Vissenbjerg