Drifts­le­der og partner med faglig baggrund

Driftsleder med bred erfaring

NC Jensen, der har udgangspunkt i Haderslev, er et smede- og ingeniørfirma, der leverer stålløsninger til bl.a. byg og anlæg, rør- og montageopgaver til forsyningsvirksomheder, pumpeleverandører og procesindustrien. Virksomheden er privatejet og har mange års brancheerfaring som smed- og maskinfabrik, hvor endnu flere opgaver i dag er projekter med både fremstilling og slutmontage for kunder, der har fokus på energirigtige og bæredygtige løsninger.

NC Jensen er i gang med en spændende vækstrejse baseret flere og større faste samarbejder med seriøse kunder med opgaver rundt omkring i Danmark. Virksomheden har egen konstruktion og udvikling, 3D-scanning, pladefremstilling i eget værksted, svejsekapacitet med certifikater og egne montører, der løser service- og montageopgaver hos kunderne. Dertil har virksomheden samarbejde med flere leverandører bl.a. inden for overfladebehandling, transport- og kranløsninger.

Jobbet:

Da ejeren af NC Jensen ønsker at koncentrere sine kræfter om salg og udviklingssamarbejde med kunderne, skal driftslederen i den nyoprettede stilling tage det daglige ansvar for virksomhedens drift og tilrettelæggelse af projekterne frem til overlevering til kunderne. Driftslederen skal i samarbejde med direktøren/ejeren, to projektledere og konstruktøren sikre en effektiv og struktureret organisering af hverdagen, hvor opgaverne både skal løses på eget fremstillingsværksted og på montageopgaver i hele landet.

Dine opgaver:

 • Drifts- og projektledelse på eget fremstillingsværksted
 • Teknisk og kommerciel ledelse af montageopgaver i samarbejde med projektledere
 • Ordreforberedelse inkl. tegninger og instruktioner
 • Indkøb og indkøbsaftaler
 • Materiale- og lagerstyring
 • Opfølgning på projekter og projektøkonomi
 • Økonomisk styring i samarbejde med ekstern bogholder
 • Kvalitetsansvarlig herunder dokumentation og efterleve procedurer
 • Fokus på ESG og bæredygtighed internt og eksternt
 • Løn- og personaleledelse inkl. MUS
 • Medarbejder- og kompetenceudvikling herunder svejsecertifikater
 • Vedligeholdelse af bygninger, maskin- og bilpark
 • Sikre god kundetilfredshed

Din profil:

Ideelt har du en praktisk baggrund som smed el. lign. suppleret med en mellemteknisk uddannelse. Du har været leder i nogle år og vil gerne tage et større ansvar i en virksomhed, der forventer at fordoble omsætning om tre år. Du har erfaring med daglig ledelse, hvor du er vant til at skulle organisere arbejdet effektivt i en mindre organisation med en praktisk tilgang til opgaverne. Du er god til at involvere, delegere og give ansvar til den enkelte. Du kan begå dig i et travlt og omskifteligt miljø, bevare overblikket, træffe selvstændige beslutninger og sikre godt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere. Du er god til at holde fremdrift på aftalerne og holder fagligheden i fokus. Du er teknisk velfunderet og forstår at forholde dig til teknisk dokumentation, tegninger og regler for arbejdets udførelse. Du har god kommerciel forståelse og kendskab til økonomistyring, projektledelsesværktøjer og kvalitetsstyring. Du har dertil lyst til at bringe NC Jensen videre med ESG og bæredygtighed internt og i samarbejde med kunderne.

Vi tilbyder:

Et selvstændigt og spændende job i en virksomhed, hvor ejerlederen ønsker en partner, som kan tage over på de daglige drifts- og personaleopgaver, hvorved du vil opleve masser af muligheder for faglig og personlig udvikling. Kulturen i virksomheden er præget af en uformel omgangstone og en praktisk tilgang til løsning af opgaverne. Du vil få en grundig oplæring i NC Jensens mange kompetencer.

For den rette kandidat tilbydes medejerskab efter nærmere aftale.

Arbejdsstedet er Sønder Vilstrup ved Haderslev i Syddanmark. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Er du interesseret:

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte ejer og direktør Christian Platz på telefon 7458 2221.

Send din ansøgning og CV til job@ncj.as - angiv ”Driftsleder” i emnefeltet nedenfor, senest 18. marts. Tiltrædelse gerne 1. maj 2024.

Du kan læse mere om NC Jensen Maskinfabrik A/S på www.ncj.as.

Gem job