Daglig leder


Vil du være med til at sikre mere kørsel til vognene i 3x34 Transport? Har du dokumenteret succes som administrationschef med flair for salg eller lign.? Så læs videre, og se hvad vi tilbyder.

Vores nuværende Daglige Leder har søgt nye udfordringer. Derfor søger 3x34 en engageret, dynamisk og erfaren leder, som har flair for salg.

Du skal fungere som daglig leder af en organisation med cirka 20 medarbejdere, men det primære fokus vil være salg, herunder lede nuværende sælgere.

Den daglige leder skal stå i spidsen for vores administration og samtidig fungere som en velfungerende hold-spiller sammen med bestyrelsen og medarbejderne samt med myndigheder og eksterne samarbejdspartnere.

Dine opgaver

Med reference til selskabets bestyrelse får du ansvaret for den daglige ledelse af 3x34. Dit ansvarsområde vil primært være:

  • Salg herunder sikre vækst og udvikling
  • Personaleledelse, herunder ledelse af administrationens opgaver
  • Have et tæt samarbejde med bestyrelsen, herunder implementering og kommunikation af beslutninger truffet af bestyrelsen
  • Medvirke til ideudvikling til den fortsatte udvikling af vores forretning
  • Repræsentation af 3x34 i forskellige eksterne sammenhænge

Dine kompetencer

Det forventes, at du er en dygtig og velfungerende leder med en relevant uddannelse og bred administrativ baggrund. Den Daglige Leder skal således have forudsætningerne for at fungere professionelt i et engageret og aktivt vognmandsejet miljø.

Den Daglige Leder skal have betydelige faglige kompetencer, gode analytiske kompetencer og formå at skabe overblik over en kompleks og mangeartet organisation, hvor rammer og vilkår skal være tydelige for alle.

Vi forventer en åben og uhøjtidelig ledelsesstil, ligesom en anerkendende og lyttende samarbejdsform er vigtig med henblik på at skabe god trivsel og arbejdsglæde. Samtidig skal organisationen og medarbejderne udfordres på en konstruktiv og udviklende måde.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til transportbranchen.

Om 3x34

3x34 tilbyder transport, flytning og opbevaring. Vi servicerer fra vores kontorer i Tåstrup og Odense kunder i hele landet, hele døgnet med vores flåde på ca. 140 vogne. Vi har siden 1971 opbygget Danmarks største brand inden for transport og flytninger.

Du tilbydes en fast løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring samt øvrige personalegoder.

Send din ansøgning i dag

Send en ansøgning til adn@3x34.dk. Ansøgningsfristen er den 15. marts 2024. Indkomne ansøgninger behandles løbende.

Spørgsmål til jobannoncen kan rettes til HR-konsulent Annette Duelund Nielsen på telefon 34 34 34 13. Ansættelsen varetages af bestyrelsen. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Gem job