Erfaren CFO med skarpt stra­te­gisk fokus og et stærkt fagligt fundament


Intro

Psykiatrifonden søger en erfaren CFO, gerne med kommerciel baggrund, til en spændende og udfordrende stilling i en organisation i vækst. I de seneste år er der kommet et øget fokus på fondens arbejde, og Psykiatrifonden står derfor midt i en positiv udvikling med øget vækst og et deraf afledt behov for professionalisering og digitalisering.

Om rollen

Du vil som ny CFO blive medlem af direktionen og en vigtig aktør i den strategiske udvikling og eksekvering, i samarbejde med den administrerende direktør samt med bestyrelsen. Udover et strategisk, kommercielt fokus vil stillingen også have fokus på udvikling og professionalisering af de økonomiske- og administrative områder.

Du får derfor en vigtig rolle såvel i dialogen med bestyrelsen og den administrerende direktør som ud mod ledelsesteamet, der er organiseret i seks chefområder med ’Fundraising og Marketing’, ’Kommunikation’, ’Hjælp og Rådgivning’, ’Kursus og Uddannelse’, ’Viden og Udvikling’ samt dit eget område ’Økonomi og Administration’. Psykiatrifondens nuværende økonomiansvarlige overtager en rolle som administrationschef.

Ansvarsområder

  • I rollen som CFO får du en central rolle i udviklingen af fonden i tæt parløb med fondens administrerende direktør samt i at sikre, at den strategiske udvikling understøttes bedst muligt.
  • Som CFO bliver du sammen den administrerende direktør ultimativt ansvarlig for fondens strategiske arbejde.
  • Du får ansvaret for den økonomiske styring og for at udvikle og fremtidssikre økonomifunktionen i forhold til den strategiske udvikling, herunder bidrage til implementering af initiativer – og derigennem være med til at sikre, at fonden fortsat har en stærk positionering i det omgivende samfund.
  • Du bliver ansvarlig for bestyrelsesrapportering, herunder governance i fondens indhentning og anvendelse af midler.
  • Du får ansvaret for en fortsat professionalisering af det økonomiske- og administrative område (inkl. HR og IT) samt de centrale processer, hvor du sammen med det økonomiske ansvar er med til at sikre fundamentet for en optimal og transparent styring, udnyttelse og effekt af fondens midler.
  • Du vil samarbejde tæt med den øvrige ledelse, administrerende direktør og bestyrelse samt andre interessenter, som er med til at sikre fondens finansielle grundlag og udvikling.
  • Du får ansvaret for at sikre, at Psykiatrifonden har en sikker og effektiv IT-drift.

Om kandidaten

Den rette person til stillingen har minimum 5 års erfaring som CFO og erfaring fra en kommerciel – gerne projektorienteret – virksomhed eller organisation. Du har samtidig erfaring med at udbygge og udvikle både det økonomiske og administrative felt, herunder med at digitalisere og optimere interne processer, ligesom du hviler på et stærkt fagligt fundament og ved, hvornår der er behov for at dykke ned i detaljen eller skabe overblik.

Du har erfaring og/eller et godt kendskab til den fulde værdikæde i finansfunktionen, herunder solid forståelse af transaktioner, rapportering og økonomistyring. Derudover har du erfaring med at drive forandringer, opbygge og udvikle, herunder digitalisere processer.

Jobbet kræver en person, der har erfaring med ledelse af teams – såvel med at arbejde hands-on samt med at have fokus på den overordnede strategiske retning. Du er derfor en tydelig og troværdig kommunikatør, der kan navigere effektivt med alle og evner at være en tæt sparringspartner i disse dialoger.

Som person er du kommercielt minded, dog med en holistisk tilgang, interesse og respekt for organisationens øvrige fagområder. Du motiveres af – og har sans for – at drive forandringer på en involverende og forankrende måde. Du har gennemslagskraft, tager ansvar og prioriterer og sikrer ejerskab.

Du har en relevant videregående uddannelse som cand.merc.aud., cand.oecon., HD(R) eller en tilsvarende uddannelse inden for økonomi.

Psykiatrifonden byder

En spændende og udfordrende stilling, hvor du arbejder for en meningsfuld sag og får en central rolle i udviklingen af forretningen.

Psykiatrifonden er en tværfaglig arbejdsplads af ambitiøse og engagerede medarbejdere, der alle kæmper for en psykiatri i verdensklasse. Psykiatrifonden ligger på Hejrevej 43, 2400 København NV.

Ønsket startdato: Snarest muligt.

Ansættelsesproces og kontaktoplysninger

Upload venligst ansøgning og CV senest den 3. marts kl. 12:00.

Første samtale afholdes den 7. eller 8. marts. Anden samtale afholdes den 22. marts. Inden anden samtale vil du blive bedt om at løse en case.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Psykiatrifonden på ck@psykiatrifonden.dk


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Gem job

Psykiatrifonden
Publiceret: 6. februar 2024

Arbejdssted

København NV