Kon­struk­tør – tegn linjerne til avan­ce­re­de multihead-vægte

Vil du være med til at specialdesigne vejemaskiner til fødevareproducenter fra hele verden? Og vil du se dit design komme til live i en moderne maskinpark, der dækker alt i produktion fra fræsning til svejsning?

"Du bliver en del af et fantastisk team med dygtige og engagerede kolleger, der kan deres håndværk – så du får mulighed for at lære fra nogle af de bedste i den her disciplin",

fortæller direktør Claus Pedersen.

Velkommen til BILWINCO

I Hjørring finder du vores moderne produktion, der rummer udstyret og alle fagfolkene til at producere skræddersyede modulløsninger til fødevare- og metalindustrien. Vi er 60 kolleger, og så er vi internationale. For vi trækker tråde over det atlantiske ocean fra vores kolleger i USA til vores serviceafdeling i Frankrig.

I Hjørring er vi dog lidt mere lokale, og du vil nok også opleve lidt tør, nordjysk humor i krogene. Men det er altid med et øje for detaljen, når vi fx udformer vejemaskiner til portionering af nuggets eller finder den helt rette løsning til en lokal ærteproducent.

Du designer multihead-vægte

Som konstruktør bliver du en del af vores tegnestue. Her får du et bredt samarbejde med vores projektledere, sælgere og specialister ved maskinerne.

Vi har et stort sortiment af standardiserede løsninger, men der kan ofte være behov for, at vi justerer designet, så det passer med kundens layout og produktionsbehov. Dine opgaver er blandt andet at:

  • designe og konstruere nye og eksisterende maskiner og anlæg i Inventor
  • sætte ordrer i produktion efter afsluttet konstruktion
  • bidrage med viden under salgsprocessen og komme med løsningsforslag
  • være sparringspartner til produktionen, hvis der opstår knas i maskineriet.

Vi skal nok lære dig alt det tekniske…

… så du behøver ikke at være ekspert i vores vægte fra første dag.

Til gengæld forestiller vi os, at du:

  • er uddannet produktionsteknolog, produktionstekniker, maskintekniker eller har opbygget tilsvarende kompetencer fra dine tidligere stillinger
  • har erfaring med at tegne 3D-konstruktionsdesigns i Inventor.

Er du vores nye konstruktør i Hjørring?

Så send en kort ansøgning og dit CV hurtigst muligt til job@bilwinco.com. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Claus Pedersen
+45 40 78 27 49.

Samtalerne afholdes løbende, og vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job