Af­de­lings­le­der

Har du lyst og evne til at lede arbejdet med planlægning og anlæg af infrastrukturprojekter indenfor spildevandsområdet? Drives du af at udvikle og skabe resultater samt bidrage til en bæredygtig omstilling sammen med andre? Så er det måske dig, vi søger til en nyoprettet stilling som afdelingsleder for afdelingen Spildevand Plan og Projekt hos Energi Viborg Vand.

Spildevand Plan og Projekt består af et hold af dygtige ingeniører og teknikere, som alle har et højt fagligt niveau indenfor planlægning og gennemførelse af projekter på spildevandsområdet. Du skal derfor ikke være den tekniske ekspert på alle områder. Ved at kombinere dine faglige kompetencer og lederevner skal du bidrage til at sikre afdelingens fortsatte kompetenceudvikling og trivsel samt sikre det gode samarbejde med afdelingens interessenter, hvor du skal have en naturlig forståelse for, hvornår du skal udfordre dine omgivelser, og hvornår du skal støtte og supportere.

Om dig

Som den ideelle kandidat er du uddannet ingeniør eller har en lignende teknisk/akademisk baggrund, kommer fra rådgivnings- eller forsyningsbranchen og har minimum 5 års ledelseserfaring.

Som person er du struktureret og kan følge opgaver til dørs. Du har fokus på det gode samarbejde, og du er positiv i omgangen med både kollegaer og samarbejdspartnere. Endelig fremstår du med autoritet og gennemslagskraft, når opgaven kræver det.

Derudover forventer vi, at du:

  • er initiativrig og proaktiv
  • er struktureret og kan følge opgaver til dørs
  • har humor, empati og overblik
  • har kendskab til lovgivning og rammer på spildevandsområdet
  • har lyst og evner til at bidrage til bæredygtig omstilling i vandsektoren

Du vil referere til vandchef Flemming Hermann, og du bliver en del af ledelsen i Energi Viborg Vand sammen med afdelingslederen for driften af spildevandsanlæggene og afdelingslederen for drikkevand. Du vil desuden indgå i den samlede ledergruppe i Energi Viborg-koncernen. Du kan forvente, at det daglige samarbejde med chef- og lederkollegaer er karakteriseret ved en uhøjtidelig samarbejdsform, åben dialog, tillid og engagement.

Vi tilbyder

  • en afvekslende og udviklende hverdag i en afdeling præget af stort engagement, godt humør og en høj grad af frihed under ansvar
  • et positivt og godt arbejdsmiljø med en høj grad af fleksibilitet og gode muligheder for efteruddannelse
  • en arbejdsdag med fleksibel arbejdstid med fokus på en god balance mellem arbejdsliv og privatliv
  • firmapension og sundhedsforsikring

Der er ansøgningsfrist den 7. april 2024, men vi holder samtaler løbende, hvorfor vi tillader os at lukke for ansøgninger, når vi finder den rette kandidat. Så send derfor hellere din ansøgning og dit CV i dag end i morgen, og du søger via linket herunder.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte vandchef Flemming Hermann på telefon 8929 2801.

Se mere om koncernen og datterselskabet Energi Viborg Vand, herunder selskabernes ambitioner om en bæredygtig omstilling, på www.energiviborg.dk.

Gem job

Energi Viborg

Arbejdssted

Viborg

Vigtige datoer

Indrykket:
6. marts 2024
Ansøgningsfrist:
7. april 2024