Salgsans­var­lig


Som salgsansvarlig hos mira byggeprodukter har du det ledelsesmæssige og kommercielle ansvar for salget og markedsføringen af firmaets produkter. Du er ledelsesansvarlig for salgsafdelingen i Danmark, Sverige og Norge for 8 medarbejdere, og du indgår i virksomhedens ledelsesgruppe.

Du sikrer i samarbejde med ledergruppen, at virksomheden gennemgår en nødvendig tilpasning til markedet. Det er herunder din opgave at sikre, at afdelingen har de nødvendige indsigter og kompetencer, der skal til for at kunne skabe forretningsværdi. Du skal gå forrest som leder, være stærk på handling og sætte den fremtidige retning for dine medarbejdere.

Ledergruppen refererer direkte til ejeren og bestyrelsen, så det er derfor vigtigt, at du forstår mekanismerne i en ejerledet virksomhed.

Arbejdsopgaver:

 • Du vil være ansvarlig for den daglige ledelse af virksomhedens salgsafdeling i Danmark, Sverige og Norge. Dette inkluderer at udvikle og implementere salgsstrategier, identificere nye markeder og muligheder samt sikre vækst og indtjening.
 • Du skal opbygge stærke relationer med nøglekunder og samarbejdspartnere. Dette indebærer at forstå deres behov, levere værdifulde løsninger og sikre langvarige forretningsforbindelser.
 • Din primære opgave er at øge omsætningen og markedsandelen. Du skal drive salgsprocessen fra leadgenerering til kontraktforhandling og lukning af aftaler.
 • Som en del af ledergruppen skal du sparre med andre afdelinger som produktudvikling og drift for at sikre en holistisk tilgang til virksomhedens mål.
 • Erfaring inden for byggebranchen er en fordel.

Kvalifikationer:

 • Du har dokumenteret erfaring med at lede salgsteams og opnå resultater.
 • Du forstår markedet, konkurrenter og kundernes behov.
 • Du har et bredt netværk og kan etablere relationer på tværs af brancher og landegrænser.
 • Evnen til at udvikle og eksekvere salgsstrategier.
 • Taler dansk og engelsk og forstår svensk, norsk.

Vi tilbyder:

 • Gode muligheder for at præge den fremtidige strategiske, taktiske og operationelle retning for virksomheden.
 • Du vil have mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Hvis du har passion for salg, ledelse og udvikling, og ønsker at være en del af vores ambitiøse team, så send din ansøgning og CV via ”Ansøg”-knappen nederst.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Kerneaktivitet i mira byggeprodukter a/s er at være en stærk partner i fremstilling af fliseklæb, fugemasse og gulvspartel produkter samt andre kundebaserede løsninger. Fra at være en ren dansk virksomhed har mira udviklet sig til en stærk internationalt foretagende med en eksportandel på over 85%. Nordeuropa er dog stadig det vigtigste marked. mira har både fabrikker, salgsselskaber og samarbejdspartnere i de nordiske lande, Polen, de baltiske lande og Ukraine.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Gem job

mira byggeprodukter a/s

Arbejdssted

Gadstrup

Important dates

Published:
8 March 2024
Application deadline:
As soon as possible